Sverresborg - Strindheim 2

3. mai 2015
Resultat: 2 - 0

Kamprapport

Strindheim TF2 tok søndag, søndagsmorgen vil kanskje russen si, turen til Havstein hvor Sverresborg sto på motsatt banehalvdel. En kamp som bør forbigås i stillhet.

Laget:

Loktu

Harlund – Risan – Kjærnli – Davik

Løkås – Haugen

Schevik – Heggen – Singstad

Ricardo

Bytter:

70′ Markussen inn for Løkås

74′ Alex inn for Schevik

85′ Lipton inn for Heggen

Gult kort:

Håkon Haugen

Sivert Risan (takling)

Det skulle ikke ta mer enn 1 minutt før hjemmelaget kunne juble for 1-0. En Sverresborgspiller fikk gå upresset opp på bakerste stolpe og stange inn 1-0.

Mange balltap på vei fremover, og et hjemmelag som var først på alle andreballer førte til at Strindheimguttene ble springende mye imellom. Likevel klarte Strindheim å produsere et par nesten-sjanser, samt en gigantsjanse like før pause hvor Singstad kommer rundt på kant og får slått inn, men avslutningen fra Heggen får keeper avverget på strek. Lagene går til pause på stillingen 1-0. Strindheim åpnet svakt, men kom mer med mot slutten av 1.omgang.

Strindheim virket å være mer presise i pasningsspillet i åpningen av andre omgang. Etter 57. minutter er Singstad nok pletten da han denne gang kommer til avslutning, men i nettveggen. Like etter går Sverresborg opp i 2-0. En flott stikker når hele veien frem til Sverresborgs høyre kant da vi ikke faller av. Fem minutter senere er Sverresborg på alerten igjen, men den lynraske Sverresborgvingen blir løpt opp av forsvaret. I det 85. minutt kommer Sverresborg alene mot keeper igjen, men Risan forstyrrer, og Loktu redder mesterlig. Etter 94 minutter var dommeren fornøyd, og blåste av kampen på stillingen 2-0.

Lagoppstilling

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Innbyttere

-
-
-