Strindheim 2 - Namsos

11. mai 2015
Resultat: 4 - 2

Kamprapport

Vårt 2 lag i 3. divisjon sto overfor en meget viktig kamp da de tok imot Namsos på hjemmebane. Etter fire kamper sto vi igjen med 3 poeng. Dette skulle bli til seks poeng etter at vi gikk av banen på Myra. Richardo scoret to der Schevik og Sliwa kom på dommerkortet med en scoring hver.

Laget:

Loktu

Risan – Langseth – Kjærnli – Harlund

Heggen – Richardo – Markussen

Schevik – Alex – Singstad

 

Mål:

2’ 1 – 0 Richardo

27’ 2 – 0 Schevik

30’ 3 – 0 Richardo

33’ 3 – 1 Namsos

63’ 3 – 2 Namsos

88’ 4 – 2 Sliwa

 

Bytter:

45’ Sliwa inn for Schevik

75’ Kjos Wenjum inn for Markussen

81’ Persson inn for Heggen

 

Gult kort

Markussen

 

Det var tydelig at det var et tent lag som gikk på banen. Etter første minuttet var Singstad ute å viste frem Zidane finta si og vi skulle vente så alt for lenge at ballen havnet i mål. Allerede etter 2 minutter viste Alex og Richardo var i slag i kvelden match. Alex sender høyre backen fra DDE byen ut for å kjøpe pølse med brød og serverer ballen til Richardo som bare har å sende ballen i mål.

Neste store sjanse kommer som en følge av en nydelig ball i bakrom fra Heggen som Schevik får ed seg. Namsosingen i forsvaret må ty til «bruk av kroppen» som det luktet klar straffe av, men dog ikke tross protester fra spillere, trenere og ikke minst «kokken» på tribunen.

Namsos kom til en stor sjanse i det 21. minutt men der var keeper Loktu frem og hindret at ballen kom i mål. Etter nok 6 minutter er det tidligere nevnte Schevik frempå fra sin høyre kantposisjon. Nok en gang som en bakromspasning fra Heggen, det er bare for Schevik rolig «loobe» ballen over en utrusende keeper.

Når stadionuret hadde rundet halvtimen var det klart for en ny scoring av Richardo. Markussen vrir til Schevik som slår tunnel på backen og serverer Richardo et «speilegg» inne i feltet. Richardo stupheader ballen i mål. Stor glede og dette lukter det svidd av. Men mange gode lag har ledet 3 – 0 og endt med tap…. (Tromsø – Mjøndalen for eksempel)

Første skår i gleden kom tre minutter etter da Namsos utnytter en pasningsfeil i vårt forsvar og putter ballen i mål fra 10 meter. De var også svært nærme nok en scoring i kampens 35. minutt men ballen gikk til side for mål.

Like før dommeren blåser prøver Heggen seg på et par skuddfinter men keeperen er med på notene. Vi går til pause med en komfortabel ledelse der i eide i stor spillet på banen i første omgang. Men Namsos hadde vist at de var giftige.

Allerede etter 6 minutter ut i andre omgang viste Namsos at de var klar for at første omgang ikke var noe de var stolt av. Laget var i andre omgang mer offensiv og evnet flere ganger å bryte vår oppspill og vi ble presset bakover på vår en egen banehalvdel.

56. minutt kommer Richardo til en stor sjanse etter et lang ball fra Langseth, men Richardo header ballen like utenfor. Men det er Namsos som reduser etter et løp på vår venstre side der de legger inn til en umarkert spiller som upresset plasserer ballen til side for keeper Loktu. Skulle vi gå på en Tromsø blæmme?

Men så virket det som at vi tok oss selv i nakkeskinnet og klarte å heve oss. Vi fikk flyttet spillet høyere opp på banen. Her fremsto både Alex og Richardo som foregangsspillere for å bringe in mer trykk i spillet.

Gledelig var en gjensyn med veteran Sindre Kjos Wenjum på banen. Vi kom til flere små sjanser etter spill fra kant. I det 85. minutt er Richardo fremme med pannebrasken men den går til side for mål.

Den berømte spikeren kommer 2 minutter før full tid der Singstad på sin venstre kant siller inn til Alex som uselvisk passer til en helt umarkert Sliwa som bare kan sette bredsiden til 4 – 2.

En viktig seier for våre gutter. Meget godt spill i første omgang, men så sliper vi oss ned og blir for slurvete på midtbanen og mister alt for mange upressede baller som fører til mange farlige situasjoner. Men vi evner å holde hodet kaldt og kjempe oss inn i kampen igjen. Tre viktige poeng gutter!

 

Lagoppstilling

- Yellow Card
-
-
-
-
-
- Assist
- GoalAssist
- GoalGoal
- Assist
-

Innbyttere

- GoalSub
- Sub
- Sub
-
-