Strindheim 2 - Åfjord

28. mai 2015
Resultat: 9 - 2

Kamprapport

Strindheim TF 2 tok imot tabelljumbo Åfjord for å spille fotball i 3. divisjon avdeling 10. Vi vinner 9 – 2 uten store anstrengelser. Gledelig er å ønske Kofi tilbake på sommerferie fra studier i USA. Dernest like gledelig er å bivåne Øyvind Haugen tilbake på banen etter 1,5 års sykefravær i vår kampdrakt. Kampreferatet kan ikke yte alle målscorere rettferdighet om denne kampen.

Laget:

Loktu

Risan – Welo – Haugen – Davik

Markussen – Kjærnli

Strand

Ricardo – Pelu – Schevik

Bytter:

45’ Kjos inn for Kjærnli

59’ Kofie inn for Heggen

80’ Haugen inn for Haugen

Mål:

6’ 1-0 Ricardo

15’ 2 – 0 Risan

36’ 3 – 0 Strand

38’ 4 – 0 Schevik

50’ 5 – 0 Pelu

59’ 6 – 0 Pelu

63’ 7 – 0 Pelu

68’ 8 – 0 Welo

79’ 9 – 0 Pelu

80’ 9 -1 Åfjord

87’ 9 – 2 Åfjord (straffe)

 

Vi sto før denne kampen med 6 poeng og var dermed avhengig av tre poeng i denne kampen for ikke å havne nede i den berømte sumpa. Dette preget også kamppraten før kampen av trener Melkvik som var tydelig oppildnet og formidlet dette til sine undersåtter.

Dette viste seg å virke i denne kampen. Vi kan avsløre at våre gutter ikke ble satt på det alt for store prøvelsene. Det kan nevnes at i første omgang så hadde Åfjord bare et skudd på mål. De kom rett og slett ikke til og var alt for sjelden inn mot vår 16 meter.

I første omgang er det bare et lag på banen. Vi åpner etter fem minutter der Welo slår en fin crosser til Pelu som legger ballen pent til Richardo som setter den i mål. Pelu og Richardo fremviste fine takter i første omgang der Pelu viste at gamle kunster ikke var glemt ift flik og helspark. Det var morsomt å se på.

2 – 0 kommer på en corner der Risan stiger høyest og blir ikke utfordret i boksen og header i mål. Neste målet er dagens frekkeste. Det er det også dagens yngste med Ian Strand som kommer alene med keeper og setter ballen mellom beina til keeper. Nest yngste mann, Schevik øker ledelsen til 4 – 0 som tar bare med seg ballen inn i 16 meteren og setter ballen til side for keeper.

Vi var klart best i alt i denne omgangen, mer er vel ikke å si om dette.

Pelu åpner sitt scoringshow etter at fem minutter hadde blitt spilt i andre omgang. Han skulle score hele fire mål. Han har en egen nese, eller instinkt som Pelu ville ha sagt selv, for å plassere seg rett. Det skal legges til at han både fikk rom og tid til å områ seg slik at fire mål scores.

Denne omgangen preges av morsomt angrepsspill fra Strindheims gutter. Det er morsomt å se at gutta fant igjen gleden og smilet på fotballbanen. Vi har opplevd noen tunge stunder.

Welo spilte i første omgang i forsvaret men etter at Kofi kom inn ble han flyttet opp høyere på bane, en oppgave fylte meget godt. Han ble også kronet med en scoring på corner.

Unge Øyvind Haugen kom inn og viste at selv om treningsgrunnlaget var magert var ballfølelsen tilstede. Dette viste han ved å tråkle seg igjennom Åfjord forsvaret og avlevere en pasning til Pelu som var nærmest ferdigscoret.

Det er ikke bare de som kom på scoringslisten opptil flere ganger som skal ha heder. Det er mange som fremsto virkelig med «attityd» i dag. Richardo legger ned mange kilometer iløpet av en kamp og er et stadig uromoment for motstandere. Heggen viser god oversikt og som en meget god ballfordeler. Risan, er alltid ivrig og tar løp både offensivt og defensivt. Melkvik står på sidelinja og smeller selv om vi leder 7 – 0 og maner gutta til kamp.

Det nest beste var å se at Daniel Singstad kom å så på kampen. I forrige serieomgang havnet han på sykehuset etter en svært alvorlig hendelse på Steinkjer, Han husker intet fra kampen han spilte i forrige serieomgang, men smilet var der nå. Godt er det!

Lagoppstilling

-
- Goal
-
-
-
- Goal
- GoalAssist
- Goal
-
- Goal
John PeluGoalGoalGoalGoalAssistAssistAssist

Innbyttere

- Sub
- AssistSub
- Sub