Strindheim 2 - Verdal

14. juni 2015
Resultat: 0 - 1

Kamprapport

Strindheim 2, XI:

LINEUP11_VERDAL

Benken:

Singstad, Schevik, Pettersen, Ø Haugen

Bytter:

39 min.  Singstad inn for Sliwa
45 min. Schevik inn for Kahegezo

Mål:

0 -1 : Verdal, 92. min

Kort:

Gult: Torgersen, Heggen, Langseth

 

Verdal ville komme á poeng med serieleder Kolstad hvis de vant mot Strindheim i denne kampen, mens Strindheim trengte 3 poeng for å skaffe seg litt sikrere avstand til nedrykksplass.  Dette kunne være en god setting for en bra kamp.

Kampen starter som en stillingskrig på midtbanen, med en del balltap, men ofte fordi tempoet i kampen er forholdsvis høyt. Utover i omgangen åpner kampen seg litt og Strindheim får til et visst trykk etter gode framspill. Det blir noen halvsjanser til begge lag, ok ikke før i det 40. min. kommer den første store sjansen. Verdal kommer fri på venstre kant inn i 16 meteren og får en skuddmulighet, men skuddet går over.  Få minutter. senere får Strindheim to store sjanser.  Først  er det Tsesmetsis som blir spilt i god skuddposisjon innenfor 16  meteren og fyrer av, men keeper slår til corner.  Påfølgende corner ender i et innlegg som keeper får fistet til ny corner et par neselengder fra nærmeste Strindheim spiller.  Underholdningsverdien tar seg markant opp på slutten av 1. omgang, men omgangen sett under ett er  jevn og tett.  Uavgjort er ikke noe urimelig  resultat ved pause.

2. omgang starter med bra intensitet og det var tydelig at Strindheim har bestemt seg for å få et initiativ.  Allerede etter ett minutt kommer Tsesmetsis seg fint fram på venstre kant og legger et flott innlegg til Schevik som har kommet seg foran forsvaret, men Schevik tar en Helland og blåser ballen over. Der bør det være 1-0.  Etter dette kommer Strindheim til flere brukbare sjanser, men klarer ikke å omsette sjansene til mål.  Etter 53 min., får Verdal frispark utenfor 16 meteren som blir slått lavt inn og ender i et realt flipperspill som Strindheim heldigvis får avklart.  10 min. går før neste store sjanser dukker opp.  Davik avanserer på venstrekant og slår en flott pasning til Schevik som også denne gangen har posisjonert seg bra, men headingen går en drøy meter over tverrliggeren. Nok en kjempesjanse som burde vært mål. Og Strindheim kommer til flere sjanser.  Ved to anledninger får Lund avansere i banen. Første gang kommer han fri etter en flott to fots finte og kommer til skudd, men skuddet går rett på keeper, andre forsøk blir han spilt opp og avanserer til god skuddposisjon, men keeper redder skuddet.  5 min før slutt vinner Schevik en hodeduell(!) på 16 meteren og Torgersen får en skuddmulighet fra 18-20 meter, men skuddet går over.  Etter dette mister Strindheim litt av initiativet i kampen. Verdal får hjelp av vinden til å omgjøre et innlegg til en målsjanse, men ballen sneier tverrliggeren.  Og i 92. minutt kommer avgjørelsen. Verdal kommer inn i 16 meteren, får fyrt av et skudd som går over.  Dommeren mener at  Verdal spilleren ble hindret i skuddøyeblikket, noe som er vanskelig å oppfatte på tribunen.  Verdal scorer sikkert på straffen og vinner 0-1.  I det defensive arbeidet sto Torgersen fram med aggressivitet og overblikk.  I tillegg var hele back rekka mye mer tight enn vi har sett i tidligere kamper.  Det virker svært lovende for kommende kamper.

Kampen sett under ett var forholdsvis jevnspilt, men med flest farlige målsjanser til Strindheim.   Trolig var det den beste kampen Strindheim 2 har spilt i vår og  Verdal er nok et av de beste lagene Strindheim har møtt i serien så langt.

 

Lagoppstilling

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Innbyttere

- Sub
- Sub