Nardo 2 - Strindheim 2

28. juni 2015
Resultat: 0 - 6

Kamprapport

Startoppstilling:

 

Nardo2

Benken:

Pettersen,  Ø Haugen,  Sliwa,  Tsesmetsis

Bytter:

64.  min.: Tsesmetsis inn for Kahegezo
71.  min.:  Ø Haugen inn for Pelu
78. min.:  Sliwa inn for Singstad


Kort:

Gult: 73. min. Torgersen

Kamprapport:

Strindheim 2 starter litt famlende i 1. omgang og Nardo kommer til kampens første skikkelige sjanse. Etter 5 minutt kommer Nardo til innlegg fra høyre som Strindheim sin keeper bare får en hånd på, men han klarer å plukke ballen i etterkant.  Etterhvert klarer Strindheim å vinne flere dueller og tilrive seg spillet samt at de  får overtak på midtbanen. Og etter 9 min. tar  Richardo  vare på et innkast utenfor 16 m til Nardo og setter opp Strand som skyter over.   Men kun 2  min. er gått da Nardo kommer med et framspill fra venstre, som spissen rekker, men headingen hans går like over. Da kvarteret er gått kommer Heggen i  flott driv på venstre kant, slipper fint ut til Strand som dessverre står i offside. Vi begynte å håpe på en opptur!  Og 2 min senere gjør Strand en god jobb på høyrekant, legger ut til Singstad som skyter over.  5 min senere får vi en god mulighet på frispark. Singstad legger legger et flott innlegg til Risan på bakerste stolpe, men skuddet går over. Skulle dette bli de forspilte sjanser kamp?  Tvilen var begynt å melde seg, men etter 24 min. får Pelu ballen like utenfor 16 meteren, han skyter og keeper får så vidt slått ballen til corner. Corneren havner til slutt hos Engen som scorer sikkert ved bakerste stolpe og Strindheim leder 0-1. Kun 4 min. senere lager Strand seg rom på venstresiden og får slått en god pasning til Pelu som stanger ballen bestemt i mål.  Men Nardo er fremdeles med og setter fart framover mot et vikende Strindheim lag minuttet etter.  Strindheim sin keeper tar en tur utenfor komfort sonen, men våkner i tide og får slått avslutningen til corner. Minuttet etter fyrer Strand av fra ca 30 m og skuddet smeller i tverrliggeren ned i bakken og ut. Ett skudd som hadde fortjent en bedre skjebne.  Etter 37 min.  tar Pelu noen piruetter utenfor Nardo sin 16 m, kjipper inn til Strand, men keeper klarer å avverge.  Nok en stor sjanse til Strindheim.  Etter 40 min får vi en overgang der Engen setter fart, slår perfekt til Pelu som lobber direkte over Nardo sin keeper.  Utsøkt spill av Strindheim og om 0-2 er en farlig ledelse, er nok 0-3 lettere å leve med. Og Strindheim fortsetter finspillet.  I det 42. minutt får vi nesten en kopi av 0-3 målet, men nå med Torgersen som servitør og Kahegezo som avslutter med en fin kjipp i mål.   Dermed står det 0-4 som også blir pauseresultatet.

I  2. omgang demper Strindheim både aggressiviteten og presisjonen i spillet, men laget  har full kontroll på kampen. Spillerne viser bra trygghet i det defensive spillet og Nardo klarer ikke å produsere noen store målsjanser.  Offensivt blir det ikke fullt så mange sjanser, men etter 56 min. slår Singstad en presis corner inn mot første stolpe, men headingen går utenfor.  Minuttet etter får Singstad dratt seg fri på 18 meter og skyter, men keeper setter inn en god tv redning og nekter Singstad scoring. Som sagt litt mindre aktivitet i 2. omgang, men i det 77. minutt avanserer Ø Haugen i banen og legger ut til Singstad som skyter i stolpen.  5 min. etter er det Tsesmetsis som kommer fint fram på venstrekanten og legger flott inn til en Nardo spiller som scorer med et kirurgisk hodestøt, m.a.o. selvmål og 0-5. Men det skulle ikke stoppe med det. I det 93. minutt  inviterer Strand til party i 16 meteren til Nardo, får lagt inn foran en drøss av Strindheim spillere som ikke rekker fram, før H Haugen plukker opp ballen rundt 16 m, får til et presist skudd og ordner 0-6! 0-6 ble også sluttresultatet.

Det var godt å se at Strindheim 2 kunne avslutte 1. halvdel av sesongen med bra spill, og ikke minst 3 poeng mot en motstander som ligger lenger ned på tabellen.  Da er det bare å ta en aktiv ferie og lade batteriene før høstjakta starter!

Lagoppstilling

-
-
-
- Assist
- Goal
- Goal
-
John PeluGoalGoal
-
- AssistYellow Card
- GoalAssist

Innbyttere

- Assist
-
-