NTNUI - Strindheim 2

7. august 2015
Resultat: 7 - 1

Kamprapport

Startoppstilling:

11847608_10205862679298738_538147999_o

Mål:

Kahegezo:  målgivende Sliwa

Bytter:

Pausen :

Singstad inn for Sliwa
Ingebrigtsen inn for Lund
Slutten av 2. omgang:

Tsesmetsis inn for Ø Haugen

Kort:

2. omg.:

Ingebrigtsen, gult.
Heggen, gult

 

Kort oppsummering.

Høstsesongen starter med bortekamp på Ørn arena (Lade) mot NTNUI.  Et lag som det normalt sett er greit å møte tidlig i august da NTNUI spillerne fremdeles pleier å være på ferie alle andre steder enn i Trondheim. Men ikke denne gangen.

Kampen starter jevnt uten noen store sjanser til noen av laga, kun halvsjanser og flest til NTNUI. Men etter 16 min. begynner marerittet. 1-0 til NTNUI etter et skudd som ikke skulle vært løst og som burde vært redda etter at det ble avfyrt.  Og slik fortsette kampen.  Våre spillere kommer ikke oppi motspillerne og ga de alt for god tid til å sikte og skyte.  Og når vi erobrer ballen slår vi enten for ambisiøse pasninger eller prøver unødvendig å dra av en mann.  Begge handlinger resulterer i balltap.  Eneste lyspunktet var Strindheim TF 2 sin ene scoring på slutten av omgangen.  Sliwa header inn i feltet der Kahegezo stuper inn 3-1.

Andre omgang fortsetter som første og NTNUI får score 4 til før dommeren blåser av kampen.  NTNUI vinner 7-1.  Ingen lyspunkt i dag egentlig. Det sviktet i alle ledd, f.o.m. keeper t.o.m angrep. Keeper har nok stått bedre kamper mellom stengene og defensivt blir backrekka overlatt for mye til seg selv og i tillegg blir spillerne for passive og det blir gjort for mange feil.  Offensivt spiller vi for vanskelig og klarer vi ikke å la ballen gå og få bevegelse nok til at vi kan komme rundt på kantene og gjennom i midten.

Hvis Strindheim TF 2 skal spille i 3. div. til neste år, må presisjonen og intensiteten i spillet opp. Men uansett er det nye muligheter i neste kamp mot Kolstad. Kvalitetene skal være i laget. Det vanskelige er å få dyktigheten ut. Samtidig.

 

 

Lagoppstilling

-
-
-
-
-
- Goal
- Yellow Card
- Assist
-
-
-

Innbyttere

- Sub
- Sub
- Yellow CardSub