Strindheim 2 - Kolstad

10. august 2015
Resultat: 0 - 0

Kamprapport

Kolstad var motstander i andre kamp for høstsesongen. Vårkampen mot samme lag endte med et 5 – 1 tap for våre gutter. Åpningen på høstsesongen i forrige serierunde var heller ikke av den store da vi tapte 7 – 1 for NTNUI. Dermed hadde vårt lag mye å bevise i denne kampen.

 

Laget:

Øveraas

Harlund – Ingebrigtsen – Kjærnli – Heggen

H. Haugen – Strand

Lund

Ø Haugen – Pelu – Richardo

 

Bytter:

55’ Heggen ut og Risan inn

72’ Richardo ut og Schevik inn

82’ Ø Haugen ut og Singstad inn

 

Om kampen:

Som nevnt i ingressen hadde laget fra Myra litt å bevise i denne kampen. Men det var Kolstad som først ut av startgropa og satte våre gutter under et visst press i de første minuttene av første omgang. Allerede etter 4 minutter kom Kolstad til kampen første sjanse men skuddet fra de røde gikk like over tverrliggeren. 6 minutter etter var Kolstad frempå pånytt da med omgangens store sjanse der egentlig Kvitby spilleren har «bare» å sette ballen i mål, men skuddet går til side for mål.

Etter dette kom vi bedre inn i kampen og evnet å utligne krigen på midtbanen og holde ballen mer i laget. Etter 13 minutter er Richardo på ferde fra sin venstre kantposisjon etter å ha blitt pilt igjennom, men skuddet reddes av keeper. Neste gang er det en meget god Strand som skyter med denne ballen reddes også av keeper.

Ian Strand spilte en meget overbevisende kamp mot Kolstad, og viste gjennom sin bevegelighet, overblikk og «krigerinstinkt» at dette er en spiller som vi vil nyte godt av tiden fremover.

Etter vært så jevnet spillet seg i første omgang og det ble en meget jevnspilt omgang der begge lag ikke var villig til å «gi ved dørene». Det skapes ikke de aller største sjansene slik at begge lag går til pause uten at ballen hadde havnet bak noen av keeperne.

Andre omgang startet også med et trykk fra Kolstad. Muligens hadde tidligere Strindheim spiller Sælnees nå Kolstad trener, manet sine karer til ytterligere kamp. Men det er vi som kommer til andre omgang store sjanse etter 50 minutter der Strand passer til Pelu som skyter fra ca 13 meter keeper må ty til en fotparade for å hindre at ballen går i mål. Store deler av andre omgang blir også jevnspilt. Men vi er ikke like presise i oppspillene og vi tar gradvis «terreng» på midtbanen noe som gjør at Kolstad får et overtak.

Kolstads førte store sjanse kommer i det 66 minutt på en corner som kommer på bakerste stolpe der en Kolstad spiller får komme upresset opp men header utenfor mål.

Etter hvert er det tydelig at vi blir mer slitne og kommer ikke opp i presset av Kolstads ballførere og vi blir presset lengre bakover på banene. Da er det godt å ha erfarne karer i forsvaret. Mats Ingebrigtsen er ofte på ballen og evner å klarer bort ball samt skape en viss ro i vårt forsvar.

De siste 10 minuttene har vi nok med å demme opp for et offensivt Kolstad lag, men de evner ikke å score, selv om vår egen keeper Øveraas tilbyr en sjanse mot slutten av kampen.

Kampen ender uavgjort og er således vår første uavgjort resultat så langt i sesongen. Vi spiller til tider meget fin fotball, spesielt i første omgang, og vi viser at vi er på høyde med lagene som er over oss på tabellen.

 

Lagoppstilling

Innbyttere