Heimdal - Strindheim 2

17. august 2015
Resultat: 3 - 2

Kamprapport

Startoppstilling

Ansnes
Risan, Trondsen, Kjærnli, Davik
Schevik, Harlund
Ø Haugen
Tsesmetsis, Pelu, SIngstad

 

Benken

A Langseth, Gunnes, Persson, Sliwa, Økland

Bytter

51 min. Persson inn for Davik
66 min. Sliwa inn for Tsesmetsis
70 min. Økland inn for Haugen

Mål

1-0: Heimdal
1-1: Sliwa, assist Tsesmetsis
1-2: Pelu, assist Singstad
2-2: Heimdal
3-2: Heimdal

Kort

2. omgang: Tsesmetsis, gult

Oppsummering

Det var to debutanter for Strindheim TF i dag.  John Ansnes, keeper og 99’er! og Erik Trondsen som signerte for STF i uka som var.

Kampen starter med få sjanser og det virker som om Strindheim sliter med å finne formasjonene.  Lite spill med ball, mye kriging og usikkerhet om bevegelsesmønster preger starten av første omgang.  Etter hvert bedrer det seg og når 20 min. er spilt avanserer Schevik mot 16, slår ut til Tsesmetsis som legger flott inn til Haugen som fyrer av på hel volley, men rett på keeper.  Men første scoringen er det Heimdal som får etter 42 min. spill.  1-0 blir også pauseresultatet.

2. omgang starter med Heimdal trykk og det viste seg at de hadde et farlig våpen i lange innkast som skaper situasjoner så godt som hver gang.  Men Strindheim finner hverandre bedre etter en tam start på omgangen og klarte å skape flere gode overganger og etter 57 min. får vi uttelling etter at Singstad setter fart på venstre kant, slår over til Tsesmetsis som spiller fri Pelu som scorer sikkert. 1-1.  Når 68 min. er spillt får vi nok en overgang der Singstad setter fart på venstrekant og legger inn til i feltet der Sliwa  kommer stormende og scorer med sitt første spark på ballen!   1-2. Men Heimdal hadde sin spesialitet i lange innkast og når 84 min er spillt scorer de på en stuss etter innkast og det står 2-2.  Etter utligningen trykker Heimdal på og 3 min. på overtid får de seiersmålet på en overgang hvor vi ikke klarer å stå i mot inne i feltet.

Det hadde ikke vært ufortjent om vi hadde fått med oss ett poeng fra denne kampen.  Utover i kampen klarer vi å kombinere bedre og mister ikke ballen så lett som vi gjorde i 1. omgang.  Laget har nok mer å gå på.  Spillerne må bare få det ut. Samtidig.

 

 

Lagoppstilling

Innbyttere