CSK - Strindheim 2

7. september 2015
Resultat: 0 - 1

Kamprapport

Strindheims rekrutter dro i østeled for å spille kamp mot Challa, eller bohemene fra øst om en vil. CSK la før dagens kamp på plassen over oss på tabellen. Vi kom til bortebanen full av selvtillit etter seier mor både Namsos og Sverresborg.

 

Laget:

Loktu

Risan- Ramstad – Kjærnli – Harlund

Strand – Løkås – «Modric»

Singstad – Andersen – Jeffter

 

Mål:

34’ 0 – 1 Jeffter

 

Kort:

Nope

 

Bytter:

45’ Jeffter ut og Sliwa inn

54’ Risan ut og Persson inn

65 ‘ish Strand ut og Bårdstu inn

 

Om kampen:

Bohemene fra Charlottenlund vant vårsesongens kamp 2-0 på Myra, så denne gangen var det vår tur til å ta tre poenger fra CSK på deres hjemmebane. CSK laget oser av erfaring og tyngde der både Vikestad, Juberg, Refseth og Moen klinger godt i fotballørene til mange. De to sist nevnte er vel de som bidrar til å trekke BMI ned på laget. Men, seriøs,t så er CSK en meget godt lag som er pasningssikkert og innehar stor fotballforståelse.

De første 20 minuttene var en kamp om midtbanen. Vi kom til være sjanser med våre kanter, noe som vi nesten alltid gjør. Det er ikke før vi får en corner at mediaavdelinges utsendte kan melde om Strindheims første store sjanse. Singstad slår en corner som Risan som med en liten frekkis prøver å kippe ballen i korthjørnet til keeper, men stanga var i veien.

CSK var heller ikke uten sjanser. Deres store sjanse i første omgang oppstår etter «klabb og babb» i vårt midtforsvar, der CSK spilleren kommer alene med keeper Loktu. Spilleren kommer forbi, men der sluttet kreftene og skuddet bare triller mot mål, noe som Ramstad løper lett opp.

Så skulle kantspiller Jeffter spille hovedrollen. I kampens 34 minutt fører «Modric» Haugen ballen fremover i sin lett karakteristiske stil med armene som sidestabilisatorer og glir gjennom første linje forsvaret til CSK. Ser at den nybakte pappa Jeffter er i gang og slår ballen i bakrom for å tenne Jeffter til innsats. Jeffter, som spiller en av sine første kamper etter skade, løper ballen opp og setter kula kontant til side for keeper. Det ser ut som om verken skaden eller den der påfølgende nedkomsten til Jeffter junior har påvirket kondisjon, hurtighet eller målteft. Vi benytter anledningen til å gratulere med poden!

Mer skjer ikke før pause. Jeffter bytter om for å ta kveldstellet og Sliwa kommer inn.

Etter side bytte er det vi som kommer best i gang. Laget var meget trygg i sitt forsvarsspill i denne kampen, da utelater vi den «lille» glippen i første omgang. Skal en trekke frem en person som gjør en meget solid innsats så må det være Lasse Harlund. Han har et litt varierende treningsoppmøte iflg mediaavdlingens statistikk, men sannelig leverer han i denne kampen. I kampens 48 minutt tar Lasse et offensivt raid og ender helt opp på kortlinja til CSK, vinkler pasningen ut til Strand, men dessverre så slår Strand ballen over mål.

Selv om CSK har sine sjanser der de er flinke til å vri spillet og drible bort vår oppasser så har vi kontroll i store deler av andre omgang.

I det 54 minutt går Risan og en CSK spiller opp i hodeduell. Risan blir liggende. Skaden er så alvorlig at han må bytte, han var visstnok «ute» et lite øyeblikk. Persson kommer inn som sideback. Men det meldes at Risan evnet å svare korrekt og høflig på alle spørsmål det ble stilt ham etter kampens slutt.

På et av våre raid opp mot et presset CSK lag utmanøvrer vi keeper på kanten og skyter mot mål. Der kommer en CSK forsvarer og handser i forsøket på blokkere skuddet. Et klar straffe! Men CSK spilleren blir også idømt rødt kort til store protester fra de i grått og rødt. Singstad er vår eksekutør, men keeper redder mesterlig. Vi presser CSK meget godt i denne perioden men evner ikke å få ballen i kassa. Både Sliwa, Strand og Modric kommer til sjanser, som enten går utenfor eller blir avverget.

CSK får litt mer blod på tann mot slutten av andre omgang, men vi evner å stå imot trykket. Keeper Loktu har en svært viktig fotparade som hindrer en uavgjort resultat. Så vi vinner kampen 1 – 0.

Vi gjør en meget hederlig kamp mot et solid CSK lag. Dette er vår tredje seier på rad. Vi fremstår som trygg defensivt. Vi glipper litt på midtbanen i oppspillene, mangel på presisjon. Men samtidig har vi gløden og disiplinen til å gjenvinne ballen igjen, her skal Bjørn Erik Løkås ha honnør.

Mediaavdelingen er spent hva tronderfotball.no skriver i sin kampanalyse, hvis noen, fra kampen.

Neste gang er det Steinkjer som kommer, vi tapte 7 – 1 i vårkampen, det skjer ikke nå!

 

Lagoppstilling

Innbyttere