Strindheim 2 - Steinkjer

14. september 2015
Resultat: 1 - 6

Kamprapport

Etter tre strake seire for vårt rekruttlag vea det denne kvelden en kvassere motstander som skulle bekjempes, nemlig Steinkjer FK. Et lag som vi tapte 7 -1 for i vårsesongen.

 

Laget:

Loktu

Harlund – Bårdstu – Kjærnli – Davik

Haugen – Loe

Pelu

Olausen – Sliwa – Persson

 

Mål:

6’ 0-1 Holmvik (SFK

25’ 1-1 Sliwa

29’ 1-2 Nylund (SFK)

42’ 1-3 Ertsås (SFK)

57’ 1-4 Sakshaug (SFK)

85’ 1-5 Holmvik (SFK)

92’ 1-6 Årdal (SFK)

 

Bytter:

46’ Pelu ut og Sæter inn

65’ Persson ut og Krokbø inn

80’ Sliwa ut og Pettersen inn

 

Kort:

70’ Sæter

 

Om kampen

Vi viste at dette ville bli en hard kamp mot en meget god motstander. Vi stilte med et lag som hadde et aldersspenn fra 16 år til 33 år. Så her var det førsteårs juniorer med. Men disse skjemmet ikke spillet. Samtidig må det bare nevnes at vi for tiden er plaget med sykdom blant mange av våre mest erfarne rekruttspillere.

Steinkjer trykket til helt fra start og var meget presise i sitt småspill spesielt på midten. Dette førte til av etter knapt 6 minutter er det de gule som går opp i ledelsen. Vi var i denne perioden av første omgang for lite offensive i vårt press. Vi lot Steinkjer – eller Steinkjer var bedre enn oss – bedrive et småspill der vi sprang imellom.

Men dette endret seg litt etter at kalddusjen av scoringen var ristet av. Vi klarte å presse Steinkjer til å gjøre feil og vi kom til en rekke overganger med våre vinger. Etter 19 minutter kommer vi til vår første sjanse der Pelu stusser ut til Persson som setter fart og kommer ned mot dølinja men blir bare belønnet med corner.

Men få minutter etterpå får vi en utligning. Her starter hele situasjonen med at Bårdstu bryter ballbanen, tar med seg eller fomler med seg ballen helt til han får kontroll og slår en nydelig pasning til Persson. Persson trykker på turboen og fosser nedover lagsiden, kommer mot dølinja og slår inn. Der er Sliwa og han evner å komme seg forbi forsvarsspilleren og setter ballen i mål, nydelig.

Men Steinkjer slår tilbake på en corner der en umarkert spiller får bare stå alene å heade ballen i mål #barnelærdommersomerglemt.

Men vi mister ikke troen og vi klarer å få et visst grep på midtbanen der en energisk Håkon Haugen jobber og jobber, minner litt om vår tidligere spiller – nå Ranheim- Løkberg. Pelu hadde ikke glemt helt gamle takter da han får en bakromspasning og fyrer av men over.

Steinkjer scorer et mål til før pause der Ertsås får ballen feilvendt og klarer å dempe, vri og skyte med en Strindheim gutt i ryggen. De gule går til pause med 3 mål på dommerkortet.

Andre omgang er bare 12 minutter gammel da Steinkjer øker ledelsen. Her er vi alt for passive i trykker av ballfører som får bare gå og skyte. Samtidig begynner vi med gamle synder der vi gir motstander for lette baller da vi er for upresise i vårt pasningsspill.

Vi kommer til noen sjanser. Olausen plukker opp en ball fra en forsvarsspiller men blir tvunget utover og skyter fra en alt for spiss vinkel. Pettersen har også et meget godt skudd der han ser at keeper står litt langt ute men ballen treffer tverrliggeren.

Andre omgang så lar vi Steinkjer score tre ganger. Vi blir for passive i presset og til tider litt ustrukturert i vårt forsvarsspill. Samtidig så skal det sies at Steinkjer spilte en meget god kamp. Vi gjør noen bytter og her er Krokbø et hyggelig bekjentskap, bare 16 år (?), han viser å mestre nivået meget godt.

Steinkjer var et klart bedre lag. Vi fikk noen klare «tilbakemeldinger» på hvilke områder vi må forbedre oss på. Vel, seiersrekken ble brutt, men vi håper at neste kamp mot Åfjord skal gi oss en trepoenger.

 

Lagoppstilling

Innbyttere