Strindheim 2 - Byåsen 2

27. september 2015
Resultat: 5 - 2

Kamprapport

Vi tok imot Byåsen 2 til dyst i 3. Divisjon ikveld. Oppgjøret endte 5-2 i favør våre gutter etter mye flott spill og gode prestasjoner. Vi er påskrudd gjennom hele kampen, og viser virkelig at vi vil vinne. Vi fortsetter dermed den gode høstsesongen.

Laget:
Loktu
Harlund-Risan-Kjærnli-Davik
Loe-Strand
Singstad-Krokbø-Persson
Kahegezo

Bytter:
45′ Høyland inn, Davik ut.
67′ Andersen inn, Krokbø ut.
85′ Økland inn, Persson ut.

Mål:
14′ 1-0 Persson
16′ 1-1 Dahle
32′ 2-1 Singstad
33′ 2-2 Dahle
35′ 3-2 Singstad
40′ 4-2 Singstad
78′ 5-2 Kjærnli

Strindheim med avspark etter seier i stein-saks-papir, og det var også vi som skulle ta initiativet fra start. Flere overganger hvor vi blir noe upresis når på siste tredel av banen. Etter 6 minutter får vi tvunget frem en corner, hvor ballen etter mye frem og tilbake i feltet havner hos Kahegezo som stanger ballen mot nærmeste kryss. Byåsens keeper må ut i full strekk, og leverer en kjemperedning. 11 minutter spilt og unggutten Andreas Krokbø får avsluttet fra straffemerket, like til side for mål. Like etterpå skal vi få uttelling, en kanonkontring hvor nevnte Krokbø finner Kahegezo i bakrom, han knaller ballen inn til en mutters alene Persson som enkelt triller ballen inn til 1-0! Det skal ikke holde lenge. Byåsen svarer tvert ved scoring av Dahle som har lurt seg inn, og uten press får trille ballen inn til 1-1.

Matchen jevner seg noe ut, men det er Strindheim som løper mest og vinner flest dueller. Flere flotte kombinasjoner resulterer i gode muligheter. 30 minutter spilt når Persson får headet mot mål, men Byåsens keeper hindrer scoring. Det skal bare gå to minutter til før Singstad blir flott spilt gjennom av Strand som, alene med keeper gjør han ingen feil, avslutter mellom beina, 2-1. Byåsen svarer på nytt med å gå rett i angrep. Identisk som førstemålet, setter Dahle inn 2-2 etter kommunikasjonssvikt i vår bakre rekke. Vi henger likevel ikke med hodet, gutta står på og vi går nok en gang opp i ledelsen 2 minutter senere. Singstad drar seg inn banker inn sitt andre for dagen med !!!VENSTRE!!! fra 20 meter. Etter 40 minutter spilt havner ballen ute hos Singstad, han har fått blod på tann og fyrer, 4-2! Danielo fikk før matchen høre at han sto loggført med like mange mål som forsvarsspiller Risan, snakk om å slå tilbake. Et ekte hattrick fra supervingen vår som har hatt stang ut foran kassa tidligere i år. Løsnet virkelig for Kane, Rooney og Singstad denne helgen. Lagene går til pause på 4-2.

I 2. Omgang kommer Vebjørn Høyland inn for Davik til sin første kamp på Myra etter mye trøbling med skader de siste årene. Han viste fort at formen er i anmarsj gjennom flotte kombinasjoner og trøkk fremover. Høyland kommer til å bli en viktig bidragsyter utover høsten.

I det 53. minutt får Byåsen direkte rødt kort etter det dommer mente var et slag i ansiktet på vår egen midtstopper Risan. Den utsendte fra medieavdelingen sto for langt unna situasjonen til å få med seg dette. Forøvrig spilte Risan og hans kompanjonger i de bakre rekker en ny solid kamp. Med en mann mer triller Strindheim mye ball, og det åpner seg store rom fremover. Vi kommer til mange gode sjanser, uten å få satt spikeren i kista. Vår største sjanse kommer etter 70 minutter, Loe legger en fløtepasning i bakrom til Kahegezo som misser alene med keeper. I det 78. minutt sitter den endelig. Midtstopper Kjærnli scorer på et overlegent hodestøt etter corner fra Singstad. Det ble også kampens siste mål, og dermed seier 5-2 til oss. Neste helg reiser vi nordover for å møte opprykkskandidat Verdal.

Lagoppstilling

Innbyttere