Strindheim 2 - Rosenborg 2

12. oktober 2015
Resultat: 1 - 4

Kamprapport

 

I flomlys møtte Strindheims andre lag Rosenborg 2 til dyst. I 3 divisjon har vi allerede sikret plassen og hadde således lite å spille foruten heder og ære, samt en liten porsjon spillerutvikling. Rosenborg 2 hadde desto mere å spile for, for de gjaldt det å spille om opprykk til 2. divisjon.

 

Laget:

Andsnes

Harlund – Ingebrigtsen – Kjærnli – Økland

Moen Rygh – Strand – Richardo

Haugen «Modric» – Andersen – Høyland

 

Mål:

25’ 0-1 RBK 2

37’ 0-2 RBK 2

44’ 0-3 RBK 2

45’ 0-4 RBK 2

74’ 1-4 Strand

 

Gult:

Moen Rygh

 

Bytter

45’ Andersen ut og Singstad inn

63’ Høyland ut og Emmanuele Ssenkay inn

69’ Moen Rygh ut og Krokbø inn

 

Om kampen:

Vi stilte med unge spillere i vår forsvarsrekke, derav keeper Andsnes som er G16 spiller samt Økland som venstreback, første års junior. Junior Krokbø kommer også inn i andre omgang.

Vi startet denne kampen meget bra der vi var meget hissig og gode å presse ballføreren til RBK. Allerede etter to minutter kommer vi til noe som kan betegnes som en halvsjanse. I kampen første 15-20 minutter sto kampen og vippet og var fullt på høyde med et Rosenborg lag anført av Gamst Pedersen på topp. Vi evnet å holde på ballen og spille oss fremover på banen.

Her må det anmerkes at det duoen Høyland og «Modric» fremsto som meget dyktige og giftige i å spille seg gjennom motstanderens forsvarsrekke. Her var det tydelig at disse to var godt kjent med hverandres bevegelser noe som medførte at Rosenborgs midtbane og forsvarsrekke måtte virkelig jobbe.

RBK kom til sin første store sjanse etter 16 minutter etter innspill fra dølinja men uten at det påfølgende skuddet gikk i mål. Etterhvert ble det tydelig at det var Rosenborg som sto for trykket og viljen i spillet der de lot ballen gå hurtig og var mer direkte og presise i pasningsspillet enn hva vi var.

Kampen første scoring kom etter en corner, der ballen i første omgang ble klarert, men andre ballen havner hos en RBK spiller som setter ballen kontrollert i mål til side for keeper. Her var det mangel på markering og press fra våre gutter.

Vi kommer til en stor sjanse like etterpå der Richardo får ballen etter en nydelig forsering av «Modric» i midtbane leddet og gir ballen på kant til Richardo. Han setter fart mot mål og kommer til skudd, dog litt spiss vinkel, der keeper må gi til corner.

I kampens 37 minutt øker Rosenborg til 2- 0. Der Gamst kommer til kortlinja og legger ballen ut 45 og der settes ballen kontant i mål. Nok engang mangel på markering og press.

Like før pause blåses av øker Rosenborg sin ledelse. 3-0 målet kommer etter et indirekte frispark som følge av tilbakespill til keeper. Avstanden fra mål er på fem meter og når skuddet tas er det ingen av Strindheims gutter som gjør et forsøk på å blokkere skuddet. Rosenborgs neste scoring kommer etter et nydelig innlegg fra Gamst som curler ballen mot bakerste stolpe og der er en umarkert spiller fra de sorte og hvite og kan heade ballen kontant i mål.

I andre omgang er vi bedre etter å ha stått av de første 10 minuttene med et press fra Rosenborg. I denne omgangen evner vi å vinne flere baller fra Rosenborg på midtbanen eller når de kommer i angrep. Men alt for ofte blir våre oppspill og pasninger for upresise i den offensive delen av spillet.

Gamst Pedersen ble byttet ut i pausen til fordel for Reginiussen som går inn på spissplass. Det er ganske morsomt å se junior Økland på backplass håndtere erfarne Reginiussen. Han mestret denne oppgaven på en meget god måte tatt høyde, vekt og erfaring i betraktning.

Rosenborg senker seg litt og lar oss komme inn i spillet og vi kommer til noen sjanser i andre omgang. Dette resulterer at vi i kampens 75 minutt kommer med et etterlengtet reduserings mål av Strand etter skudd fra 18 meter. Singstad har minuttet etterpå et skudd, eller var det innlegg, i tverra.

Vi tar mange gode defensive løp og hindrer at Rosenborg øker sin ledelse. Keeper Andsnes har også en meget god reaksjonsredning fra streken mot slutten av kampen etter et skudd fra 3 meter.

Vi taper klart for et bedre lag. Vi blir alt for passive i markering og press i eget forsvar, noe som vi blir straffet rimelig effektivt av et meget godt Rosenborg lag. Rosenborg klatrer til tabelltoppen og seiler mot opprykk til 2 divisjon. Vi har to kamper igjen borte mot Neset på lørdag samt hjemme mot Nardo 2.

 

 

Lagoppstilling

Innbyttere