Neset - Strindheim 2

17. oktober 2015
Resultat: 4 - 0

Kamprapport

Neset tok i mot Strindheims 3. div-lag på Frosta i lett regnvær og for full tribune. Det vil si 176 frostinger som var mer enn klar over at Neset måtte vinne dagens kamp for å ha noe som helst håp om 3. div-spill til neste år. Altså en flott ramme rundt kampen!

 

Laget:

Loktu

Ssenkayi (Em) – Loe – Kjærnli – Pettersen

Krokbø – Haugen – Høyland

Persson – Ricardo – Singstad

 

35’ Eide for Hugen.

64’ Norvik for Ssenkayi.

73’ Victor Sliwa for Krokbø

 

Mål:

 

61’ 1-0 Nesjø, Neset

75’ 2-0 Presthus, Neset

76’ 3-0 Johnsen, Neset

80’ 4-0 Skogen, Neset

 

 

I og med at 2. div-laget hadde kamp samme dag, starter vi med 3 juniorer på banen og 4 på benken.

 

Kampen begynner bra for oss, med en sjanse allerede etter 1 minutt. Loktu sender av gårde et utspill som Ricardo header like utenfor mål. Neset svarer øyeblikkelig, tvinger fram en corner som ender med et knallskudd vi alle ser i mål. Men der står Loktu fjellstøtt og redder.

 Vi tar etter hvert over kampen, og spiller oss til flere sjanser. Etter 13 minutter spiller Haugen elegant igjennom Ricardo som alene med keeper lobber over både han og mål. Krokbø smeller til etter en av flere cornere lagt av Singstad, men ballen går også nå over mål.

 Neset er veldig spake, men får til en overgang slik at spissen kommer alene mot Loktu. Han redder utrolig nok med å sette seg på ballen.

 Etter 26 minutter får vi nok en corner. Singstad legger den denne gangen på bakerste stolpe til Kjærnli som knaller til, men keeper får på mirakuløst vis slått den til side for mål. Nå føler vi at det nærmer seg et mål for oss.

 

Det kriges på midtbanen. Haugen er uheldig, kolliderer med en Neset-spiller og blir tråkket på. For oss ser det ut som en brukket finger, og Haugen må ut. Eide kommer inn i stedet.

Vi spiller oss fortsatt fram til nok sjanser til at vi skulle ha ledet kampen med ett eller to mål. Men enten stoppes angrepene av en god keeper hos Neset, eller vi skyter over. Pettersen legger et godt innlegg fra venstre som keeper snapper rett foran Ricardo, og Persson spilles glimrende fri i bakrom av Høyland, men blåses av for en hårfin offside.

Første omgang ender 0-0. Vi har overtaket, men virker allikevel litt umotiverte.

 

I pausen motiverer Trygg trafikk alle til å bruke refleks, og deler ut gratis reflekser til publikum. Motivert ser også Neset ut til å være etter pausen, og går ut i 100! Nok en gang er det Loktu som holder oss inne i kampen, med den ene klasseredningen etter den andre. Men Neset presser veldig og legger samtidig store rom igjen til oss som vi ikke klarer å utnytte. Kun en sjanse der Ricardo legger til Eide som fyrer av like til side for mål, er det vi får til.

 I det 61. minutt blir Em taklet til et klart frispark i følge oss eksperter på sidelinjen. Men dommeren er ikke enig med oss og vinker spillet videre. Neset takker og bukker for det og smeller inn 1-0 etter en flott overgang. Em må ut etter taklingen, og Nordvik kommer inn.

 Vi våkner litt etter målet, og har flere muligheter til å utligne. Persson får til en bra corner som keeper snapper rett foran Høyland.

 Vi bytter Krokbø med Victor Sliwa, og flytter litt på folket. Pettersen legger seg sentralt, mens Sliwa går inn som venstre ving og Persson ned på venstre back.

Så går vi inn i 5 forferdelige minutter for oss der Neset scorer etter 75, 76 og 80 minutter. Da er vi oppe i 4-0 til Neset, og vi har ikke mer å by på. Kun en liten sluttspurt de siste 3 minuttene, der Eide kommer seg ned til dødlinja og får lagt 45 ut er det vi får til.

 

Vi gjorde en godkjent første omgang, men Neset ville mest i 2. omgang og vant fortjent 4-0. Men seieren over Strindheim gav ikke fornyet kontrakt for Neset, neste år er de å finne i 4.divisjon.

 

Lagoppstilling

Innbyttere