Nok en gang var det duket for et spennende lokaloppgjør i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, og det var et revansjesugent Strindheimlag som tok turen til sørsida av byen etter tap mot Byåsen forrige serierunde.

Strindheim stilte med følgende lag:

Ola Lervik

Ask Angellsen – Sivert Risan – Andreas Østeraas – Sindre Greiff

Jørgen Havig – Patrick Strand – Fredrik Lund

Vetle Wenaas – Eirik Selnes – Andreas Rye

Benyttede reserver:

Steffen Andersen, Andrew Zubovic, Herman Aalberg, Mohamed Maridi og Nikolai Skaue

1.omgang:

Strindheim åpner kampen friskt og det meste foregår på Kolstad sin banehalvdel det første kvarteret av kampen. Da er det litt typisk når Kolstad får straffe helt ut av ingenting etter 14 minutter, og enda mere typisk at straffen selvfølgelig settes i mål til 1-0 til hjemmelaget. I minuttene etter scoringen spiser Kolstad seg litt mere inn i kampen, samtidig som vi misser en kjempesjanse når Wenaas spilles alene med keeper og skyter via stolpen og ut. 26 minutter ut i omgangen øker hjemmelaget ledelsen når de står godt opp etter sin egen corner og får styrt inn 2-0.

31 minutter spilt, og det er vår tur fra 11’meteren. Patrick Strand er sikkerheten selv fra krittmerket og setter ballen sikkert i mål til 2-1. Etter 37 minutter står Ola Lervik for en matchvinner-redning når han redder en heading fra 4 meter. Den er viktig! 2-1 står seg til pause etter en intens første omgang.

2.omgang:

Andre omgang starter relativt jevnt og uten de helt store målsjansene de første 10 minuttene. Patrick Strand er nære ved å sette sin andre for dagen på en heading etter 57 minutter, men hjemmelagets keeper gjør en god redning og får slått til corner. 71 minutter er spilt, og Strindheim gjør et trippelbytte som skal vise seg å bli meget toneangivende de neste 25 minuttene. Zubovic, Skaue og Maridi kommer inn fra benken. Kun tre minutter senere sitter utlikningen når innbytter Zubovic tvinger hjemmelagets keeper til å gi en retur, og først på returen er selvfølgelig en annen innbytter når Mohamed Maridi setter inn utlikningen til 2-2.

Strindheim fortsetter å kjøre etter utlikningen, og med 80 minutter på klokka er det duket for nok en ” innbytter-scoring ” når Herman Aalberg på lekkert vis legger ballen ned i kroken bak hjemmelagets burvokter og til 2-3! Kampen er snudd, men hvorfor stoppe der? 82 minutter spilt når midtstopper Østeraas tegner seg på målscorer-lista til dommer Espen Tømmervold, og det står 2-4! På overtid får vi straffe når Angellsen blir tatt, og som tidligere i kampen gjør selvfølgelig Patrick Strand ingen feil når han kontant setter 2-5 og kampens siste scoring i nettet bak Kolstad’s sisteskanse.

Totalt sett en kamp vi mener vi er det klart beste laget, og vi er selvfølgelig veldig fornøyd med 5 scorede mål og 3 viktige poeng på en tøff bortearena. Ekstra moro er det også at vi får såpass mange matchavgjørende bidrag fra benken.

Vi takker Kolstad og dommere for kampen, også er vi klare for en ny, tøff bortekamp når vi tar turen til Nardo og Nissekollen lørdag 14.mai kl 14:00!

Heia Strindheim!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *