Endelig var det klart for serieåpning og spill om poeng igjen, og vi åpnet sesongen på bortebane mot Orkla 2. Det er alltid litt vrient å møte disse andrelagene da vi aldri vet hva de stiller med. Hjemmelaget stilte med noen spillere fra A-stallen, uten at det gjorde noe spesielt utslag i hverken kampbildet eller resultatet.

1.omgang blir innledet med 2 store sjanser for hjemmelaget, men etter 12 minutter er det vi som åpner scoringsshowet ved Sondre Kviteng. Bare noen få minutter senere kommer utlikningen, og det står 1-1 etter kvarteret spilt. Etter drøye 18 minutter spilt er vi igjen tilbake i føringen, og igjen er det Sondre Kviteng som er sist på ballen etter nydelig forarbeid av Andreas Krokbø. Halvtimen er passert når vi øker til 3-1, og denne gang er det Martin Engvik som serverer Mikkel Nergård som da får æren av å sette ballen i mål. 35 minutter spilt, og hjemmelaget reduserer til 2-3 etter en corner. Like før pause kommer omgangens siste scoring, og den er det Martin Engvik som står for. Vi tar derfor pause på stillingen 4-2 til Strindheim!

2.omgang er 10 minutter gammel når vi noterer vår femte scoring for dagen, og denne gangen var det Andreas Krokbø sin tur til å skrive seg på scoringslista. Etter knappe 58 minutter kommer kampens fineste scoring, og den går til hjemmelaget. En volley fra ca 16 meter finner veien til nettmaskene, og det står 3-5 på tavla. Men kampen hadde fortsatt et par scoringer til i seg, og når Martin Engvik setter sin andre, etterfulgt av Sondre Kviteng sin tredje scoring så ender kampen med seier 7-3 til Strindheim.

Strindheim XI:

Ansnes, Risan, Nesje, Larsen, Hoel, Meldal, Rist, Nergård, Krokbø, Kviteng, Engvik

Benyttede reserver:

Albert Emmanuel, Kevin Deltour, Christian Haugen, Marius Rosvold

Neste kamp er allerede onsdag 18.april, og da går turen til Steinkjer for 1.runde i NM! Kampstart på Guldbergaunet er kl 18:00.

Kommentarer er stengt.