Keeper Magnus Lenes tar turen ned til fjæra, og han hadde onsdag sin siste økt med Strindheim hvor han også tok farvel med lagkameratene. Magnus Lenes føyer seg derfor inn i rekken av spillere som etter gode år i Strindheim blir hentet av Ranheim. Det er noe vi i Strindheim må kunne klappe oss på skuldra av! Magnus har den siste tiden trent med Ranheim, og har åpenbart levert såpass godt at han tilslutt ble tilbudt en kontrakt med OBOS-liga klubben. Den kontrakten har han nå valgt å takke ja til, og Magnus har følgende å si om det valget og om sin tid i Strindheim.

– Ja Magnus, etter mye frem og tilbake er det nå klart at du spiller i Ranheim i 2017. Dine umiddelbare tanker om det?

Jeg følte det var på tide med et miljøskifte og når Ranheim viste interesse var det selvfølgelig veldig interessant. Er forsåvidt ingen hemmelighet at det har vært mye frem og tilbake før en endelig avklaring, men jeg har kommet fram til det som jeg tror er det beste for meg som fotballspiller. Jeg er nå veldig fornøyd med at overgangen er i boks.

– Ranheim har jo både Even Barli og Aleksander Hovdevik i A-stallen fra før. Hva tenker du om den beintøffe konkurransen det vil bli om spilletiden i Ranheim?

God konkurranse er viktig for utviklingen til en hver spiller. Kampen om spilletid gjør at man trener enda litt hardere og er enda litt mere skjerpet i alt man gjør. Jeg vet jo selvfølgelig at Ranheim allerede har to veldig gode keepere, men jeg er på ingen måte redd for konkurranse. Samtidig er det snakk om å komme inn i et keeperteam med en dyktig keepertrener der alle gjør hverandre bedre.

– Du er jo Strindheimgutt og har gått gradene i klubben fra du var 6 år og helt til nå. Hvordan føles det nå når det er klart at du ikke skal til Myra for å trene hver dag lenger?

Strindheim har vært en del av hverdagen min siden jeg var 6 år gjennom både fotball, håndball og ski. Det har på mange måter blitt en stor del av livet mitt, og det er spesielt og tenke på at den tiden nå er over. Samtidig er det deilig å ha kommet seg videre i jakten på en forhåpentligvis god fotballkarriere.

– Når du tenker tilbake på tiden i Strindheim, hva sitter du igjen med som ditt aller beste minne?

Beste minne må nok være da G-16laget vant Scandia Cup etter 2-1 seier i finalen mot erkerival Byåsen.

– Hvis du må trekke frem noe, hva er det du kommer til å savne mest av alt fra tiden på Myra når du nå tar turen ned til fjæra?

Det jeg kommer til å savne mest er det sosiale med gutta i garderoben og på turer. En fantastisk gjeng jeg har det veldig artig med.

– Hvordan vurderer du årets utgave av Strindheim og lagets muligheter i kampen om opprykk til 2.divisjon igjen?

Muligheten for opprykk er definitivt til stede, men det blir nok en hard kamp. Jeg tror hele 4-5 lag kan stikke av med seieren til slutt og det er ekstremt vanskelig å spå noe utfall. Jeg har troa på at de kan klare det, men det viktigste er at gutta har troen selv og det vet jeg de har!

– Helt tilslutt, er det noen personer du vil trekke frem som har betydd ekstra mye for deg i din tid i Strindheim og som fortjener litt ekstra skryt?

Min far er, og vil alltid bli min største og nærmeste støttespiller. I tiden i Strindheim må jeg nok trekke frem John Pelu som en som har betydd ekstra mye. Han har hatt troen på meg og satset på meg helt siden tiden på rekruttlaget, noe jeg er veldig takknemlig for og setter stor pris på. John er en trener som er flink til å utvikle spillere og få ut potensialet deres. Strindheim er heldig som fremdeles har han som trener.

Vi takker Magnus for praten og ikke minst for hans tid i Strindheim. Vi ønsker han selvfølgelig også masse lykke til med nye utfordringer i fjæra!

 

Kommentarer er stengt.