Vår egen Magnus Lenes signerte forrige uke en tre års kontrakt med Ranheim. Han gikk til klubben før denne sesongen etter å ha spilt i Strindheim hele sitt liv. Magnus hadde før denne tiden vært i “kikkerten” av Ranheim en god stund. Han kan også se tilbake til treningsopphold og kamper for Rosenborgs rekruttstall.

Magnus har spilt 110 kamper for Strindhiem Toppfotball på junior og senior nivå. Han står oppført med et mål i kampen mot Sverresborg i oktober 2013.

Ranheim har publisert følgende sak om Magnus på sine sider:

http://www.ranheimfotball.no/nyheter/magnus-lenes-klar-for-3-ar-i-blatt

I et intervju til mediaavdelingen i vinter uttalte han dette:

– Helt tilslutt, er det noen personer du vil trekke frem som har betydd ekstra mye for deg i din tid i Strindheim og som fortjener litt ekstra skryt?

Min far er, og vil alltid bli min største og nærmeste støttespiller. I tiden i Strindheim må jeg nok trekke frem John Pelu som en som har betydd ekstra mye. Han har hatt troen på meg og satset på meg helt siden tiden på rekruttlaget, noe jeg er veldig takknemlig for og setter stor pris på. John er en trener som er flink til å utvikle spillere og få ut potensialet deres. Strindheim er heldig som fremdeles har han som trener.

 

Viktig for oss Strindheim TF er det arbeidet som blir lagt til grunn i yngres avdelinger i klubben, noe som gjør at vi kan sende fra oss spillere til høyere divisjoner.

Vi gleder også over at Andreas Rye var i startoppstillingen for Ranheim i siste kamp mot Florø der han takket for tilliten med en scoring.

Klubben gratulerer Magnus!

 

 

Kommentarer er stengt.