Tabelltopp møtte tabellbunn på RUTA Arena, slik ble også kampforløpet!

Laget:

Ole H. Lervik

Siviert Risan – Simen Hoel – Andreas Østeraas – Sindre Greiff

Jørgen Havig – Fredrik Lund – Robert Rydning

Vetle Wennas – Nikoli Skaue – Joachim Solem

 

Benyttede reserver: August Rist, Ola Brustad, Henning Gullbekk, Nils Barstad

 

Gule kort:

65′ Sindre Greiff

75′ Fredrik Lund

 

Strindheims målscorere:

11′ Jørgen Havig

19′ Vetle Wenaas

23′ Joachim Solem

40′ Nikolai Skaue

56′ Robert Rydningen

73′ Fredrik Lund (straffe)

 

Om kampen:

Det var knyttet litt spenning til kampen ettersom det har vært en litt trøblete treningsuke mot fredagens kamp. Men denne spenningen ble hurtig forløst ved at vi avgjorde kampen allerede etter 23 minutter da Joachim setter inn vårt tredje mål.

I mål hadde vi en debutant for Strindheim TF, Ole Hoel Lervik. Han signerte for klubben på onsdag og på fredag var kampdrakten på. Han ble ikke satt på de store utfordringene. selv om han måtte hente ut en ball fra nettet Så evnet han å gjøre jobben da det ble krevet av ham. Det ble muligens en konsetrasjonsutfordring for ham i store deler av kampen da ballen var som regel på en annen banehalvdel. Uansett, vel blåst og velkommen Ole!

Dette ble ikke en spennende fotballkamp, med nerve menes her hvor seieren skulle ende. Spenningen lå i hvor stort resultatet skulle bli og om guttene evnet å holde trykk og konsetrasjon opp i 90 minutter og fullføre kampen med stil. Det gjorde de også!

Det andre som kan bemerkes at det kun var keeper og forsvarsrekka som glimret å komme på mållista til dommeren og at vi hadde seks forskjellige målscorere!

Det var morsomt og gledelig å se et aggresivt og lekent Strindheimlag. Regner med at trener Christan Steen tar med seg “stemningen” til kommende uke og neste kamp som er borte mot Melhus.

Et litt uvanlig kampreferat denne gangen, jobben ble gjort kollektivt!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *