Det var klart for sesongens andre serierunde, og denne gang var det bortekamp mot Gjøvik/Lyn som sto på programmet. Vi gikk inn til denne kampen med en god opplevelse fra serieåpningen og en god treningsuke inn mot kampen mot Gjøvik/Lyn. Vi hadde flere sentrale spillere ute til denne kampen, noe som førte til noen endringer på laget som tok 3 poeng i serieåpningen.

Vi startet med følgende lag mot Gjøvik/Lyn:

Vegard Pedersen, Sivert Risan, Rikard Melhus, Erlend Flaten, Ingebrigt Davik, Oskar Andreassen, Mikkel Nergård, Ola Brustad, Andreas Krokbø, Vetle Wenaas, Patrick James Strand.

Benyttede reserver:

Erland Meldal, August Rist, Markus Nesje Johnsson, Martin Engvik og Marius Rosvold.

Våre målscorere:

0-1 Ola Brustad
0-2 Vetle Wenaas
0-3 Sivert Risan
0-4 Vetle Wenaas

Kort om kampen:

Vi går inn i kampen veldig godt forberedt og med stor tro på at vi skal få klådd hjemmelaget og få med oss noe herfra. De første 15 minuttene av kampen preges av stillingskrig, høy intensitet og mye dueller. Hjemmelaget går offensivt til verks fra start, men vi rir det av. Deretter tar vi mer og mer tak i kula, er flinke til å variere offensivt og står veldig godt imot defensivt. Vi skaper mange store målsjanser og fremstår veldig solid over hele linja, og slik ble egentlig kampbildet kampen ut, hvor vi styrer det som skjer og slipper hjemmelaget til veldig få farligheter i løpet av kampen.

Alt i alt veldig gledelig å se måten vi fremstår på i en tøff bortekamp mot en langt mer erfaren motstander, og at vi evner å fullføre kampen ut uten å slippe oss noe særlig ned selv om vi leder med noen mål og har bra kontroll.

Nå er vi klar for å ta fatt på en ny god treningsuke før vi ser frem til neste seriekamp som spilles mandag 29.april kl 18:00. Da er det Ranheim 2 som kommer på besøk til RUTA Arena.

Videointervjuer etter kampen mot Gjøvik/Lyn ligger tilgjengelig på vår facebookside https://www.facebook.com/StrindheimTF/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *