Kick off  sesongen 2017

 

Tirsdag 4. april var Strindhem TF med spillere, trenere, styre og støtteapparat samlet hos RUTA Entrepenør for kick off sesongen 2017. Hensikten med denne samlingen var å samle klubben til felles samling og informasjon. Særs gledelig var det at møtet skjedde hos Strindheim TF nye generalsponsor RUTA Entrepenør.

Styreleder Christian Haugen gjennomgikk litt hvordan styret hadde jobbet i 2016 og hva som kom til å være fokus i 2017. Deretter la Haugen fokuset på verdigrunnlaget som har og skal prege klubben fremover. Strindheim TF skal være en bydelsklubb, en utviklings arena for spillerne og ikke minst en attraktiv klubb både for spillere, frivillige og samarbeidspartnere.

Rune Storm, daglig leder, i RUTA Entreprenør presenterte hvilke tanker de hadde for samarbeidet både med Strindheim TF og Strindheim Kunstgress i tiden fremover. RUTA i samarbeid med klubben presenterte «RUTA talentpris» der formålet var å bidra til spillerutvikling samtidig som det ble introdusert etableringen av en pris for to spillere i Strindheim TF som vil bli delt ut etter sesongen.

Det ble videre gitt informasjon om nye retningslinjer fra NFF og fra trenerne for A-laget og rekrutt og junior om sesongen 2017.

Da gjenstår det bare å gyve løs på sesongen 2017 #heiastrindheim.

Kommentarer er stengt.