Første hjemmekamp siden høsten 2019 ble kronet med seier 2-0

Årsaken til seier kan takkes i stor grad et fremdragende keeperspill av  Robin Hjeltseth. Sjelden har en keeeper hatt så mange gode kampavgjørende redninger, blant annet en strafferedning (noe som ikke Moldekeeperen  gjør). Hans storspill setter våre utespillerne i skyggen! Robin var i denne kampen et par divisjoner over den vi spiller i.

Laget: Hjelseth – Risan, Østeraas, Knoff, Andersen – Lund, Havig, Solem – Wenaas, Strand, Skrogstad

Bytter:

68′ Simen Hoel inn for Andreas Østeraas

75′ Nicholai Skaue inn for Joakim Solem

Gule kort:

42′ Andreas Østeraas

89′ Sivert Risan

Rødt kort:

63′ Andreas Østeraas

Mål:

5′ Fredrik Lund (straffe)

44′ Patrick James Strand

 

Denne kampen ble en sliteseier i et elendelig trøndervær der vi må så være ærlig å si at vi hadde litt flaks og ikke minst en solid sisteskanse som sikrer seier nr to i så langt i sesongen. Allerede etter kort tids spill i første omgang blir vi tildelt straffe da Vetle Wenaas blir felt. Klok av skade fra forrige kamp hadde dagens hovedtrener Jan Richard Johnsen valgt Fredrik Lund som straffeeksutør. Ballen settes trygt i buret.

Skrogstad er også frempå fra sin kantposisjon og smeller ballen i stanga uten at den havner inn i buret. Molde 2 hadde flere gode sjanser der Robin viste hvilke egenskaper som bor i den kroppen.

Like før slutt i første omgang så evner sir Patrick å være på rett sted til rett tid da ballen på en eller annen måte havner foran ham etter en corner der ballen er innom Moldekeeperen, men mål blir det.

Etter pause er det Molde som naturlig nok er frempå og presser. Vi evner å klarere og avfeie de fleste forsøkene, og resten skal vi takke fru Foruna og Robin for. Egentlig en “kjeldig” omgang sett fra sidelinjen og med Strindheim øyne der vi står imot presset selv når Andreas Østeraas får sitt andre gule kort og må gå i dusjen.

 

Spilleren skal ha honnør for at at de sto opp og kjempet til siste slutt.

Neste helg er det en klassiker; da drar vi til Kvitny’n og møter Kolstad. Vi knepper opp et hakk til da!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *