Hei herlige strindheimsupporter!

Her kommer kapteinens ord etter halvspilt sesong, krydret med noen kommentarer fra gode lagkamerater.

Den spesielle sesongen er halvspilt og vi er for alvor med i toppen. Jeg skriver nå med utgangspunkt i at man husker det siste best. Så derfor la oss starte med det kjedelige, som vi snart skal glemme, og avslutte med oppturene og tiden fremover. De siste to kampene har vi gitt bort 5 poeng. Først tapte vi 1-0 borte mot Melhus, en fysisk tøff batalja hvor et heltent Melhus-lag som sto med 0 poeng og fornyet energi etter trenerbytte var det eneste laget som klarte å sette ballen i mål. Deretter ble det poengdeling hjemme mot Træff hvor Fredrik Lund scorer 5 minutter inn i overtiden som i ettertid føles svært fortjent.

Andreas Østeraas:
«Vi fikk en strålende start på sesongen med 3 seire på rappen. Nedtur mot et hardkjempende og fysisk Melhus lag som kriget oss ut av stilen. Laget viser styrke og moral som kommer tilbake to ganger mot Træff som er viktig å ta med seg inn i sesongavslutningen. Til helgen er sekken snøret igjen!»

 

Tross poengtapene sitter vi igjen med en følelse av at vi har ferdigheter til å styre samtlige kamper i denne avdelingen. Likevel, når alt kommer til alt er det kun poengene som deles ut etter 90 minutter som betyr noe om man kun ser på tabellen. Dette skal vi snu allerede til helgen når vi tar turen til Orkdal for å revansjere tapet i cupen mot Orkla.

Fredrik Lund:
«Vi vipper resultatene vår favør i sesongstarten. Gått gjennom en tøffere periode den siste tiden, men vi ser at alle kan slå alle. Det blir tett og jevnt til siste runde. Alt er opp til oss selv.»

 

Over til det positive. Vi har vunnet 4 av 7 kamper og kun tapt én. Vi ligger på 2.plass, to fattige poeng bak Spjelkavik. Vi startet sesongen med tre seiere på de tre første kampene mot henholdsvis NTNUI, Molde 2 og Kolstad. Deretter ble det poengdeling mot Aalesund 2. Deretter banket vi Tynset 6-1. Fredrik Lund er toppscorer etter 7 kamper med 5 nettkjenninger.

 

Tre vaskeekte Strindheim-gutter har debutert i Norsk-Tipping ligaen for A-laget. Noah Hynne Knoff, Jørgen Havig og Mohamed Maridi har alle fått spilletid, tatt nivået med glans og vist at de blir å regne med i tiden fremover. I tillegg har Sindre Greiff kommet opp fra juniorlaget og levert gode kamper. Jeg er stolt av å spille med unge strindheimgutter. Strindheim skal ha en sterk tradisjon med å utvikle lokale spillere.

 

Jørgen Havig
«Litt over halvspilt sesong og vi er med i toppen. Hadde tilbudet om å være to poeng bak serielederen etter 7 kamper kommet før sesongen hadde vi takket ja. Har en følelse av at vi har rotet bort poeng de siste kampene. Det er kult og motiverende å ha alt i egne hender. Sluttspurten kommer til å bli artig for de med Strindheim-hjerte. Håper så mange som mulig kommer på kamp fremover for å støtte oss. Heia SIL!»

 

Hva venter oss i tiden fremover?

Til helgen turer en sulten og revansjelysten gjeng til Orkdal for å hente tre poeng hjem til Strindheim. Vi reiser så opp til Tiller før vi tar imot nåværende serieleder Spjelkavik hjemme på Ruta Arena 9.oktober som er neste hjemmekamp. Det blir en spennende høst med mange kule kamper for strindheimsupporteren. Nå advarer jeg i fare for at du skal sovne av den kjedelige setningen som kommer nå: For oss handler det om å ta en kamp av gangen og summere opp til slutt klokken 18:00 30.oktober når serien er ferdigspilt.

 

Simen Hoel
«Halvspilt sesong. Vi er fortsatt med i kampen om opprykk og har fortsatt mye å gå på. Det lover godt for resten av sesongen, vi snakkes på Ruta Arena!»

I tillegg er det verdt å nevne at den årlige prestisjetunge bowlingturneringen for A-stallen i Strindheim snart står for tur. Der blir det spennende å se om noen klarer å score mindre poeng enn Nils Barstad gjorde sist turnering (55 poeng?). Det venter selvsagt straff på taperen. Jeg kan garantere to ting, jeg blir å regne med i toppen på bowlingturneringen og om vi leverer gode prestasjoner de 6 kommende lørdagene så blir vi å regne med i Norsk-Tipping Ligaen. Håper å se alle strindheimsjeler der ute på kamper utover høsten ikledd blått og gult. Husk; bak skyan e himmeln alltid blå!

Heia Strindheim!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *