En spennende høst for oss i spillergruppen er godt i gang, og vi står med gledelige full pott på fem matcher etter den lengste sommerpausen jeg har hatt siden gutter 8 fotball (gledelig for fotballfruene). Tilbake fra ferie lå Ruta Arena som en grønn eng med nysådd kunstgress og ventet. Avslørende for de som ikke kan forklare dårlig førstetouch ved å peke på underlaget mens de rister på hodet. En produktiv sommer både på og av banen hvor flere spennende og ikke minst likanes spillere har satt penn til papir hos Strindheim.

 

Første match i høstsesongen gikk hjemme mot Orkla 2. En heltent gjeng kom godt ut av startblokken og ledet 3-0 til pause. Sondre Kviteng fortsetter der han slapp før sommeren, og hamrer inn mål etter mål. Matchen endte 5-2, og det nye kunstgresset har kvittert for sine første av forhåpentligvis mange trepoengere i årene som kommer.

Neste match skal vi klare noe vi ikke tidligere har klart i sesongen, holde nullen. En laber dag på jobben hvor vi stanger hele kampen uten å finne rytmen slik vi ønsker vinner vi likevel 3-0 borte mot Støren. Her må Vetle Wenaas (f.2001) trekkes frem, kommer inn til sin debut og punkterer like så godt kampen med en druser fra 20 meter.

Så var det tid for ny bortetur, denne gang til Tydal. 5-1 seier og 3 poeng hjem til Ruta Arena.

Siste helg var det tid for toppoppgjør og derby. Charlottenlund tok den korte turen over jordet, via IKEA og ned på Ruta Arena. Laget i sølvdraktene tok en tidlig ledelse, men vi hever oss og vinner 4-2. En førsteomgang det til tider luktet svidd av, mulig årsbeste? Vår lille magiker på midten, August Rist, banker inn to mål og står nå med utrolige 4 mål på 4 kamper i høst fra sin N’golo Kante posisjon.

Sist helg dro vi til vår nabo Nardo på Nissekollen. En kamp som endte med 7-2 seier der vi banker inn fem mål i løpet av 30 minutter i første omgang. Sondre Kviteng banker inn to nye mål for oss og befester sin posisjon som toppscorer for oss med 14 mål så langt.

 

Vi går inn i en svært spennende og avgjørende høst. Spillegruppen gleder seg til hver kamp og lover å være LPT (lett på tå) og heltent. Støtteapparatet leverer som alltid til langt over børskarakter. Enorm oppfølging i garderoben med mat, stell og velvære. Damene i kiosken baker verdens beste kanelsnurrer og Steinar bak kamera tar verdens beste bilder. Dette er ting vi spillerne setter enormt stor pris på, og nå er det på tide at vi gir tilbake. Kom på kamp om du vil se et underholdende Strindheimlag og en skadefri(!) Fredrik Kosberg med ett mål for øyet, opprykk.

 

Kommentarer er stengt.