Som mange kanskje allerede har fått med seg via andre medier, har Strindheim Toppfotball sikret seg ny hovedtrener for de neste sesongene.

Kai Bardal er mannen som har fått hovedansvaret for å lede Strindheim tilbake til 2. divisjon. Han har de siste sesongene trent Kvik, og etter å ha tatt over laget i 4. divisjon på tampen av 2007-sesongen ledet han laget til opprykk i 2010. I 2011 og 2012 ledet han laget til trygge plasseringer i 3. divisjon med minimale ressurser, og Bardal ble også kåret til “Årets trener” av Trønderfotball i 2011. Før 2013-sesongen ble Kvik plassert i østlandsavdelingen i 3. divisjon, og Kvik så ikke andre muligheter enn å trekke laget. Det ga plass i 5. divisjonspill denne sesongen, men laget har under Bardals ledelse gått ubeseiret gjennom seriespillet, og er nå tilbake i 4. divisjon 2014.

Til tross for sine unge alder er Bardal også Norges desidert mest meritterte futsaltrener. Som trener for Vegakameratene har han blant annet tatt hjem seriegull de tre siste sesongene, samt kvalifisert seg til hovedrunden i UEFA Futsal Cup ved tre anledninger.

Bardal har følgende å si om jobben som venter i Strindheim:

Strindheim er en klubb jeg har fulgt tett i mange år og alltid hatt sansen for. I trøndersk sammenheng er Strindheim en av de absolutte storklubbene, men to nedrykk fra 2.divisjon på tre sesonger er nok skuffende for mange i og rundt klubben. Det er et uforløst potensial i klubben og i spillergruppen, men det vil kreve hardt arbeid fra alle involverte å få det ut. 

Vi skal spille proaktiv fotball og styre kamper. Vi skal forsvare oss fra front og bygge opp bakfra. 90 minutter mot Strindheim skal føles som en lang kamp, både på Myra og på alle andre baner.

 Dette er krevende og jeg kommer til å stille høye krav til spillerne. Når du spiller for Strindheim så gir du ALT – hver gang. Vi kan ikke love festfotball i hver kamp, men de som kommer på kamp skal få se maksimal innsats og et spill det ligger mye arbeid bak. Jeg gleder meg!

Med seg i teamet har han nåværende Vega-, og tidligere Kvik-assistent Tor Christian Klaussen, samt John Pelu. Disse tre vil dele på kamplederansvaret i 4. divisjon, mens Bardal selv har kamplederansvaret i 3. divisjon.

2 svar til “Kai Bardal tar over Strindheim!”

 1. einar rædergård sier:

  Jeg kjenner én i Kvik som er lei seg for at Kai Bardal går til Strindheim. Men jeg synes det høres bra ut!
  Vil spes. takke dere som steller med hjemmesider, media o.l. for fantastisk innsats denne sesongen. Det har vært en fryd å følge med, som Strindheim- supporter. Raske referater og kommentarer. Aldri dårlige bortforklaringer, velskrevne og faire rapporter/meldinger stort sett over hele fjøla (til en viss grad i motsetning til tidligere sesonger). Innsatsen deres er verdt opprykk, men sportslig ble det dessverre nedrykk. Er spent på om dere som skriver har motivasjon til å fortsette det fine arbeidet, en divisjon ned. Er spes. nysgjerrig på spillerstall- gutter som kommer og gutter som går!
  Uansett- takk for innsatsen!

  • Torgeir Kråkenes sier:

   Tror nok det er flere enn én som er lei seg for det. Vi er mer motiverte enn noen gang, og med erfaringene fra i år satser vi på opprykk for både laget og medieavdelingen til neste år. Takk for hyggelige ord!