I dag fyller en av våre viktige “bakspillere” 75 årsdag.

Jan Gunnar Kvam har en i mange tiår vært delaktig i klubben på forskjellige nivåer, blant annet som dommer og ikke minst gjennom ulike verv i styre en rekke år.

Jan Gunnar har vært og er en trofast “Strindheimsgutt” som har fulgt seniorlaget både i “god og onde” dager. Han ble  portrettert i avisen Nidaros for sin lange og gode tjeneste i klubben: (Sport, Fotball | Han har jobbet gratis for klubben siden 50-tallet: – Under tvil har jeg tatt meg en pølse når alle har gått hjem (nidaros.no)

Et kjapt søk på Nasjonalbibliotekets sider så dukker det opp hundrevis av treff i ulike aviser om Jan Gunnar som strekker seg fra perioden 1950 frem til 2000. Først sak om Jan Gunnar i avisen er en notis fra Adresseavisen den 8. februar 1959 om hans 3. plass på skøyter (hockey) i skøytekonkurransen mellom ulike barneskoler på Stadion (den gamle naturisbanen på Nidarø).

Om Jan Gunnar s dommerinnsats kan en lese mangt, men mellom Tydal og Vestbyen (3-2) kan en lese følgende vurdering fra Arbeidets Rett 31. mars 1979: “Jan Gunnar Kvam fra Strindheim gjorde en utmerket jobb som dommer“. Muligens var ikke alle omtaler like positive som denne, men det er vel en dommerens “lodd i livet” samt fotballens natur.

For klubben har Jan Gunnar de siste årene vært en meget viktig person for å sørge for en sunn økonomidrift og arbeide opp imot ulike sponsorer.

Han er også ofte å treffe på “Myra” på trening og under kamp og han har gleden å mene mye om mangt om spill og prestasjoner.

Klubben er takknemlig for den jobben du gjør!

Vi gratulerer med dagen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *