Informasjon før cupkampen mot Rosenborg

 

Strindheim tar imot Rosenborg i cupens 1. runde. Kampen spilles på Ruta Arena onsdag 26. april klokken 18.00.

Billetter:

Billetter kan du kjøpe på følgende måte:

Billettpriser:

 • Voksen: kr 100
 • Barn kr 50 (Gratis inngang for Strindheimspillere i klubbtøy)

Kjøp gjerne din billett på forhånd for å unngå kø på kampdagen.  Merk at det ikke selges billetter i porten, kun på markerte steder for billettsalg eller forhåndskjøp via Hoopla.

Parkering og inngang:

Det er ingen parkering ved klubbhuset denne dagen. Det er parkeringsplasser ved Leangen Ishall. Vi oppfordrer publikum til å benytte buss dersom mulig, buss nr 9 eller 18 til holdeplass Bromstadsvingen eller Gartnerhallen, kun noen minutters gange fra Ruta Arena.

Publikum kan benytte seg av flere innganger til arenaen under denne kampen. Det blir 2 innganger for publikum ved klubbhuset, se kart over arenaen.

Velkommen til kamp!

 

2 svar til “Informasjon før cupkampen mot Rosenborg”

 1. Arngrim Søpstad sier:

  Kan Strindheim Fotball forklare meg hvor handikap biler skal parkere ? Skal man parkere ved ishallen, så kommer man ikke videre, da det står en bom der med høye kantsteiner som forhindrer el-rullestol å komme inn. Her legger man faktisk hindringer i veien slik at funksjonshemmede ikke skal komme inn å se fotball .

  • Steinar Sanderød sier:

   Hei
   Har du muligheten til å parkere ved Ishallen så er det fint. Porten ned mot Ruta Arena skal stå opp slik at du kommer deg mot banen. Er det slik at du har behov for å parkere nærmere banen så kjør ved Ishallen og gjennom porten så kan vi bistå for at du kommer på kamp. Velkommen skal du være!