Åpningskampen for vårt G19 lag ble spilt på hjemmearena RUTA Arena mot de grønnkledde fra Sverresborg. En målrik kamp der lagene drar hjem med et poeng hver.

 Strindheim XI:

Trym

Jonas S – Markus – Eric – Mats

Bendik – Økland

Marius – Fredrik – Even

Martin

 Mål for Strindheim: Økland, Kvalvær og Tysnes

Om kampen:

Vi begynner bra første 15 minuttene. Slår noen lange pasninger i starten. Det går på 1 og 2 touch i denne perioden. Vi har en 2-3 gode sjanser, men det sitter ikke og etter hvert begynner vi å stresse med ball og vi spiller oss selv i farlige situasjoner.

Sverresborg får corner fra venstre som lander ned i føttene på en Sverresborgspiller som står på 1 meter. Dermed står det 0-1 på RUTA Arena. Ikke lenge etter kommer det andre målet i kampen. Vi vinner igjen ball på 16 meteren og omstiller oss til å gå i angrep, men 2 strindheimspillere går i veien for hverandre og mister ball på 23 meter. Det er en bra prestasjon av Sverresborgspilleren som drar av 3 mann og setter den i lengste hjørnet. I øyeblikket er Strindheim i en veldig dårlig periode, men det ser nesten ut til at vi trenger det for å melde oss på i kampen. Nå tar vi tar over og da kommer det første målet. Økland fyrer av et skudd fra 18 meter, stillingen er redusert til 1-2. Etter dette skjer det lite og vi går til pause.

2.omgang: Det er mye bedre etter pause. Strindheim styrer spillet og leter etter muligheten for en redusering, men Sverresborg ligger kompakt. Det lempes en lang ball mot høyre hjørneflagg. Engvik jager, men ser ut til å være ganske alene mot begge stopperne til Sverresborg. Han kommer seg ned til dødlinjen og for lagt inn hvor Kvalvær sklir inn reduseringen, 2-2. Etter reduseringen er det er mye frem og tilbake, men det er Strindheim som har mest ball. I det 83 minutt så vinner Strindheim ballen på egen banehalvdel og stormer i angrep. Det resulterer i at det kommer ett innlegg fra venstre side som forlenges til Tysnes som dunker den ned i hjørnet, endelig 3-2.

Dessverre så holder det ikke helt inn. I det 93 minutt legges ballen inn mot vårt forsvar som klareres, men skuddet kommer fra 18 meter hvor den går via en spiller og i mål. Dermed blir det 3-3 på RUTA Arena etter en god 2. omgang av Strindheim.

Kommentarer er stengt.