Det er to forhold som skal trekkes frem fra lørdagens kamp borte mot Tydal. Det første er at Erlend Flaten er tilbake i kampdrakt og på banen etter 14 måneders skadeavbrekk, det andre er at vi gjentar resultatet fra vårkampen mot Tyda, vinner 5-1.

Laget:

Robin Helseth

Sivert Risan – Stian Torgersen – Simen Hoel – Rikard Melhus

August Rist – Mikkel Nergård

Martin G. Risan – Andreas Krokbø – Sondre Kviteng

Ferdinand Takyi

 

Bytter:

67’ Sondre Kviteng ut og Mantas Petruska inn

75’ Rikard Melhus ut og Erlend Flaten inn

75’ Ferdinand Takyi ut og Martin Engvik

75 Mikkel Nergård ut og Erland Meldal inn

82’ Martin G Risan ut og Vetle Wenaas inn

82’ Andreas Krokbø ut og Marius Rosvold inn

 

Mål:

28’ 1 – 0 Tydal

38 1 – 1 August Rist

43’ 1 – 2 Martin G. Risan

45’ 1 – 3 Sondre Kviteng

69’ 1 – 4 Martin G. Risan

72’ 1 – 5 Ferdinand Takyi

 

Om kampen:

Våre 11 utvalgte entret banen til Tydal il klare for å ta tre poeng hjem fra fjellbygda. Vi må starte dette referatet med å skryte over anlegget og banen, noe som virkelig innbød en god kamp.

Vi starter kampen med å ha et spillermessig overtak, der vi er mest opptatt av å få ballen til å gå hurtig langs bakken. Hjemmelaget hadde sin styrke i duellen og ved å slå lange baller i bakrom for å utfordre vår forsvarsfirer.

Vi får ikke kommet helt i gang i starten av kampen. Martin kommer til første sjanse etter to minutter, men skuddet går til side for mål. Vår neste sjanse kommer med Ferdinand, men der også går ballen til side for mål. Denne perioden av kampen preges av mange dueller mot Tydals forsvar samt deres midtbane.

Etter 28 minutter er det hjemmelaget som går opp i ledelsen på en corner som blir slått hardt langs bakken forbi tre spillere og «fomlet» i mål. Stor jubel blant de hjemmepublikum.

Ti minutter etter er det vi som scorer mål. Martin blir felt og får frispark på hjørnet av 16 meteren ca 20 meter fra mål. August gjør det enkelt, isteden legge ballen i boks, skyter han rett i mål.

Nå virker det som alt åpner seg og går vår vei før pause. Vi går opp i ledelsen da Mikkel – August hevdet på bussen at det var han som var nest sist – spiller gjennom Martin som alene med keeper setter ballen kontrollert til side for Tydals robuste keeper.

To minutter etter så øker vi ledelsen da August – ja det er vi sikker på – spiller gjennom Sondre som står løpet ut og loober over keeper samtidig som han kolliderer med den utrusende keeperen og tar en salto. Vi går til pause med en komfortabel ledelse.

I andre omgang er det tydelig at Tydal ikke hadde gitt opp kampen og forsøker å presse våre bakover. Kampen bølger frem og tilbake uten at det blir skapt noe av begge lag.

I det 69 minutt øker vi ved en scoring av Ferdinand som bredsider ballen i mål etter pasning av Martin. Tre minutter etter så kommer Ferdinands andre mål. I denne kampen er det Mantas som gjør forarbeidet og slår ballen foran mål slik at Ferdinand kan sette inn Strindheims femte mål.

Spillermessig skjer det ikke mye, men det er en stor glede for oss at Erlend Flaten får 15 minutter på banen. Han hadde ikke glemt så alt for mye den tiden han har vært borte. Solid i forsvar og mangt et offensiv løpe fra sin posisjon som «vingback» Godt å ha deg tilbake!

Vi vinner 5 – 1. Neste motstander er våre naboer fra Charlottenlund, en kamp som vi virkelig må kneppe opp et par knepp.

Kommentarer er stengt.