Da var det duket for ny kamp i Norsk Tipping-ligaen, og denne gang var det Mo IL som kom på besøk til trøndelagen. Ettersom Strindheim arrangerer cup for sine unge håpefulle på vårt anlegg så måtte dagens kamp flyttes til Ørn Arena på Lade. Torsdag 29.juni var datoen for forrige trepoenger for vår del før denne kampen, altså nesten 2 mnd siden! Derfor var det en tent og revansjesugen spillergruppe som i dag skulle prøve å få snudd den berømte kjerringa igjen.

Strindheim XI:

Magnus Aspås, Lars Ramstad, Markus Nesje, Fredrik Kosberg, Sivert Risan, Mats Henriksen, Joachim Olufsen, Sondre Kviteng, Daniel Anfindsen, Øyvind Haugen, Stian Nyhus.

Benyttede reserver:

Daniel Singstad, August Rist, Even Kvalvær, Max Vassgård og Erland Meldal.

1.omgang:

En omgang hvor vi tar tak i kampen og styrer det aller meste som skjer ute på banen. Vi får et straffespark ganske tidlig i kampen som Joachim Olufsen setter i tverrliggeren, og like etter dette ( i det 10′ spilleminutt ) gir vi bort en scoring i form av et selvmål. Tiltross for dette så fortsetter vi å male på, og får utlikningen bare to minutter senere. Et av våre nyeste tilskudd Stian Nyhus setter inn 1-1. I løpet av de 10 neste minuttene scorer vi to mål til, og både 2-1 og 3-1 er det Lars Ramstad som står for fra sin høyreback-posisjon. Det første etter en retur, og det andre etter en kontring hvor Stian Nyhus serverer Ramstad på ” blank “. 3-1 står seg til pause, og vi går i garderoben med en bra følelse før andre omgang.

2.omgang:

Mye av det samme kampbildet som i første omgang, der vi har mye ball og kontrollerer det aller meste. Gjestene kommer ikke til noen spesielle farligheter, uten at vi heller skaper altfor mye. Etter en litt stille og rolig periode midtveis i omgangen kommer reduseringen når klokka viser 85 minutter, på en god heading etter innlegg fra venstre. Akkurat i det øyeblikket var det nok noen på tribunen som fikk en litt ” uggen ” følelse av at vi nok en gang skulle avgi poeng. Men det blir med reduseringen for gjestene, og kampen ender 3-2 til Strindheim.

Vi i Strindheim ønsker alltid å spille underholdende fotball, men akkurat i dag spiller det INGEN rolle hvordan det så ut fra tribunen. I dag handlet det om kun en ting, og det var å få kjenne på følelsen av å vinne en fotballkamp igjen. Å vinne fotballkamper er deilig, og det gir selvtillit. Denne seieren tar vi nå med oss inn i en ny treningsuke og til bortekampen mot Træff neste lørdag.

PS: Dagens Strindheimgutt ble selvfølgelig Lars Ramstad. Full kontroll defensivt og kommer med positive bidrag offensivt gjennom stort sett hele kampen, blant annet to scoringer. Vi gratulerer!

Vi takker Mo IL for kampen, og ønsker lykke til videre i sesongen!

Kommentarer er stengt.