Etter en strålende høstsesong endte vi på 2.plass på tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5. En som i høyeste grad har bidratt til den gode tabellplasseringen er midtbanespiller Mikkel Andrè Nergård. Mikkel har vært fast inventar på laget gjennom hele sesongen, og vi har tatt en prat med midtbanespilleren for å høre hva han sitter igjen med etter sesongen vi nå har lagt bak oss.

– Mikkel Nergård, en lang sesong er lagt bak oss. Når vi nå har fått noen uker å reflektere på, hvordan vil du oppsummere 2019-sesongen?
Sesongen 2019 har vært en strålende sesong både for min og lagets del. På høsten hadde vi middels poengfangst, selv om jeg mener vi hadde mange gode prestasjoner. På høsten ble det mer uttelling, og vi viser virkelig at vi er et lag å regne med. Alt i alt er det en utrolig sterk prestasjon for et nyopprykket lag å havne på en 2.plass i en sterk avdeling.

– Hva sitter du igjen med som den beste opplevelsen fra denne sesongen?
Første bortekamp mot Gjøvik/Lyn var en veldig artig opplevelse. Reiser ned dit som underdogs, men løper og spiller de i senk samtlige 90.minutter. Det var virkelig en følelse av å få betalt for den lange, men gode oppkjøringen.

– Hva var den tyngste opplevelsen?
Den tyngste opplevelsen kom på hjemmebane mot Ranheim 2. Vi ledet helt frem til slutt før Ranheim klarte å snu det på kort tid, det hjalp heller ikke på å få det røde kortet i samme situasjon som det siste målet.

– Du har vært fast inventar på laget gjennom hele sesongen, noe som må bety at trenerteamet har vært godt fornøyd med deg. Hva tenker du selv om egne prestasjoner i år?
Jeg føler å hatt en solid utvikling i år, og det føles virkelig bra å få såpass mye tillit. Grunnen til dette tror jeg er at jeg har holdt et godt jevnt nivå gjennom hele sesongen.

– Vi kom opp i Norsk Tipping-ligaen som nyopprykket lag og ble spådd helt i bunnen av de aller fleste som har såkalt peiling. Vi ender opp med å bli nummer 2. Hva mener du er de viktigste årsakene til at vi har slått så godt fra oss i løpet av sesongen?
For det første har hele gjengen jobbet godt både i sesongen og i oppkjøringen. Spillere og trenere har hele tiden jobbet for å holde et så høyt nivå som mulig i treninger og kamp, og dette har vi fått betalt for. I tillegg er vi et ungt lag med mye motivasjon og ferdigheter som har lyst å spille god Strindheim-fotball! Vi har fortsatt å jobbe med spillestilen fra forrige sesong, og videreutviklet den ytterligere. Samtidig er det viktig å nevne at det er en virkelig god kompisgjeng som sitter i garderoben, og som vil gjøre alt for hverandre.

– Nå venter en velfortjent juleferie før vi tar fatt på en ny, lang oppkjøring før neste sesong. Hvis vi skal se litt fremover, hva tar vi med oss inn mot neste sesong og hva skal gjøres bedre for at vi skal ta det neste steget som sender oss opp en divisjon?
Fortsette å jobbe med fundamentet som er lagt. Jeg liker godt tanken om hvordan spillet vårt skal være bygget opp, videre blir det viktig å utvikle dette. Samtidig må treningene holdes på samme nivået gjennom vinteren. Med et så ungt lag som Strindheim har nå er det virkelig muligheter for stor utvikling som forhåpentligvis vil føre oss til toppen.

– Helt tilslutt. Ketil Lønnum blir ikke med videre som assistenttrener etter 2 gode sesonger i klubben. Hvilke avtrykk etterlater han seg, og hva vil du si til Ketil etter disse to sesongene?
Ketil skal ha enorm respekt for jobben han har gjort sammen med John de to siste sesongene. Han kom til klubben etter nedrykk til 4.divisjon, men hadde stor tro på stallen. Første sesongen var han med på opprykk, og neste sesong en 2.plass. Resultatene taler for seg selv, en mann med mye gode fotballkunnskaper som vi spillere har fått høste godt av. Jeg kommer nok uansett til å savne det blide vesenet som man møtte opp til på hver trening. En god mann som blir et stort savn for gruppen.

Da gjenstår det bare for oss å takke Mikkel for praten og for en god sesong!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *