Det er med stor sorg vi i Strindheim Fotball har mottatt den tunge beskjeden om at Sturla Kjørsvik har forlatt oss etter en lengre periode med sykdom. Sturla var et kjent fjes for alle som har fulgt Strindheim en stund, og man finner ikke mange med et så stort klubbhjerte som det Sturla har hatt for Strindheim helt til siste slutt.

Sturla hadde en lang og god fartstid i Strindheim, med mange ulike og viktige verv i klubben. Han har i sin tid vært både Adm.leder for jr/rekrutt og hatt styreverv i Strindheim Toppfotball. Sturla var en ordentlig alt mulig-mann med et helt fantastisk engasjement for de som var så heldige å ha verv eller spille fotball i Strindheim med Sturla rundt seg, og med et stort hjerte for klubben.

Etter sine siste verv i klubben var Sturla fortsatt å se på tribunen når A-laget hadde hjemmekamp, og det var alltid stort engasjement og rom for en fotballfaglig diskusjon når han var tilstede.

Sturla er en ekte Strindheimlegende, og han vil for alltid bli husket for den fantastiske personen han var. Vi i Strindheim Fotball er ekstremt takknemlig for alt Sturla har gjort for klubben over en imponerende lang periode.

Vi sender alle våre tanker og dypeste medfølelse til Sturla sin nærmeste familie.

Hvil i fred, Sturla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *