En altfor lang preseason går mot slutten, og med bare noen få dager igjen til alvoret starter har vi tatt en kjapp prat med noen av våre A-lags spillere. Gutta har svart på følgende spørsmål:

1. En veldig lang preseason går mot slutten, og på søndag er det seriestart borte mot Molde 2. Hvordan synes du oppkjøringen har vært, og hvordan er stemningen i troppen noen dager før det braker løs?

2. Det har vært en preseason med veldig varierende prestasjoner hvis man ser på treningskampene. Vi vant 2-1 mot Tillerbyen nå sist. Det betyr vel at vi reiser til Molde med en god følelse og med stor tro på 3 poeng?

3. Det kan se ut som det går mot en meget jevn avdeling denne sesongen. Mange mener at vi som rykket ned fra 2.div i fjor bør være naturlig å regne med helt der oppe i 2017, mens andre tipper oss nede på 5-6 plass ved sesongslutt. Hvilke tanker gjør du deg om dette?

4. Helt tilslutt: Sluttresultat etter serieåpningen i Molde på søndag?


Vi håper på mange flere slike øyeblikk i 2017-sesongen

Amund Vingelen:

1. Oppkjøringen har vært lang ja! Det skal bli deilig å endelig komme i gang med matcher som virkelig betyr noe. Vi har hatt en veldig god oppkjøring, dog på tampen har det kommet et par skader. Dette vil vel alltid skje, men skulle helst vært foruten såklart. Vi har trent mye og godt, med fokus varierte økter med mye spill, samt taktiske økter. Stemninga i troppen er bra, alle er gira på å komme i gang med sesongen.

2. Alltid fint å ta med seg en seier inn mot seriestart. Kampen mot Tillerbyen var vel ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp, men seier var godt, og vi vil såklart ta med oss en god følelse inn mot Molde 2. Vi vet også at en serieåpning alltid er åpen, så her handler det om å ville mest og å jobbe hardest, så håper jeg vi kan ta med oss 3 poeng hjem til Ruta arena.

3. Vi skal være med i toppen, enkelt og greit. Noe annet vil være en skuffelse.

4. 0-2


Øyvind ” Modric ” Haugen i kjent driv

Øyvind Haugen:

1. Oppkjøringa har som alltid vært veldig lang. Vi har fått trent godt, samt unngått for mange skader. Prestasjonene i vinterens treningskamper har vært så som så, men det er først på søndag vi begynner å spille om poeng. Alle i stallen kjenner nok at det kribler litt ekstra inn mot kampen mot Molde 2, og vi har alle et mål om å få en god start.

2. Ja, vi går alltid for 3 poeng. For selvtillitens del var det også viktig med seier i siste treningskamp, slik at vi reiser til Molde med “go-følelsen”.

3. Vi har trua på egne ferdigheter, og jeg tror det er opp til oss selv hvor høyt vi vil ende på tabellen. Det er ei tøff avdeling, med mange gode lag. Det handler derfor om å være “på” fra første runde.

4. Vi vinner 1-3


Magnus Aspås er klar for sin første sesong på A-lags nivå i Strindheim

Magnus Aspås:

1. Oppkjøringa har vært lang og tøff. Vi har lagt et godt grunnlag både fysisk og taktisk. Stemninga i laget er god og vi er en gjeng som gleder oss veldig til å komme igang med serien.

2. Resultatet er ikke noe vi har spesielt fokus på i treningskamper, da hovedfokuset er og øve og forbedre oss. Men uansett så blir resultatet av treningskampene det folk ser på. Personlig så har oppkjøringen vært litt preget av skader, og jeg gikk blant annet glipp av noen kamper i starten av oppkjøringen. Men nå begynner relasjonene og formen å sitte, så det føles godt! Jeg synes vi har hatt en forbedring i treningskampene og fått øvd oss bra. Dessverre er vi litt skadeskutt inn mot første seriekamp, men vi er klare for Molde og sesongen som venter.

3. At strindheim rykket ned og at det er lag som har forsterket seg osv tenker jeg ikke så mye på. Møtte flere lag sist sesong ( med Charlottenlund ) og som vi også skal møte denne sesongen som holdt seg i 3 div, så jeg har en liten tanke om hva vi møter. Det blir mange tøffe kamper og trolig en jevn avdeling, men vi har trua på at vi skal være i toppen og bite godt ifra oss.

4. 0-2

Vi ønsker Amund, ” Modric “, Magnus og resten av laget masse lykke til med serieåpningen borte mot Molde 2 på søndag!

Heia Strindheim!

Kommentarer er stengt.