Vi er godt inne i mars måned, og vi har lagt noen lange og gode måneder med trening bak oss etter at vi møttes tidlig i januar. At den norske sesongoppkjøringen er voldsomt lag er ingen hemmelighet, men nå er det endelig klart for spill om avansement og etterhvert poeng og forhåpentligvis noen kroner igjen. Førstkommende lørdag 16/03 er det klart for årets første tellende kamp når avdelingskollega Melhus kommer på besøk i 1.kvalifiseringsrunde til årets norgesmesterskap. Vi har gitt ordet til kaptein Sivert Risan, og her er hans betraktninger om det som har skjedd så langt i sesongoppkjøringen og hvordan han vurderer ståa med en drøy måned til første seriekamp.

” Kjære fans, med- og motgangssupportere, støttespillere, bidragsytere osv. Endelig nærmer vi oss årets første tellende kamp. Førstkommende lørdag hjemme på Ruta Arena braker det løs. Melhus kommer på besøk til NM-kvalifisering. Noen nye fjes er kommet til. Oskar Andreassen, Isak Malvik, Mads Finseth, Patrick Strand og Christ Oluahi Dahl har signert for oss. Christ, mannen som spilte skjorta av Molde i NM 2015. De som har fulgt klubben kjenner ham fra tidligere. Oskar, Isak, Patrick og Mads er fire sultne gutter som har sklidd godt inn i gruppen, og passer vår profil. Fra junioravdelingen har Marius Rosvold, Nils Barstad, Vetle Wenaas og Trym Hågensen signert kontrakt med A-laget noe som gleder et Strindheimhjerte. Martin Risan har valgt å signere for Strindheim permanent noe som også er gledelig etter en god høstsesong på lån fra Byåsen i fjor. Ingebrigt Davik er kommet hjem fra utveksling og blir igjen å se i den blågule drakten på Ruta Arena.

Laget er kommet godt i gang med en lang oppkjøring og formen kommer snikende i takt med våren. Vi er begavet med en fantastisk bane på Strindheim, og et banemannskap som har stått på døgnet rundt i vær og vind for at vi skal få trent optimalt. Dette har vi nytt godt av og treningsforholdene har vært av ypperste klasse.

Treningene har vært preget av mye spill med tøffe dueller og høy puls. Tidlig i oppkjøringen har vi viet mye tid til å jobbe med den defensive organiseringen. Senest i treningskampen mot RBK2 fikk vi en bekreftelse på at dette har gitt positive resultater ved å nekte dem de store målsjansene. Nå er vi inne i en fase med fokus på det offensive slik at vi kan fortsette å glede vårt publikum med enda flere mål. Trenerteamet legger ned enormt med tid på planlegging, diskusjoner, trening og videoanalyse for at laget og hver enkelt skal ta nye steg hver dag.

Det er ikke bare vi spillere og trenerne som har rykket opp. Hele klubben har rykket opp og jobber desto enda mer. Jeg vet at styret og stell jobber knallhardt i kulissene. Nytt av året blir draktsponsorer som understreker jobben som er gjort bak laget. Gutta i og rundt laget med Mads Frengen, Stig Morten Elverum og Tore Rosvold er på plass i garderoben og på banen hver dag for å legge best mulig til rette for guttene. Og garderoben har nok en gang blitt oppgradert.

Botsystemet går så det suser. Kemneren August Rist som er blitt en blanding av Onkel Skrue, Petter Stordalen og Kjell Inge Røkke setter stadig nye mål for botkassen 2019 til stor misnøye blant flere av studentene. Sitat fra August: «Dersom du følger alle reglene, går du glipp av all moroa».

Kampen på lørdag blir årets første tellende kamp. Slike kamper er det vi trener for, og er noe både spillergruppa og trenerteamet virkelig ser frem til. Melhus spilte i 3.divisjon i 2018, så det blir en skikkelig test på hva som venter oss i sesongen 2019. Laget gleder seg veldig til å se deg på Ruta Arena lørdag 16. mars klokken 12:00. Velkommen. ”

PS! Husk å kjøp sesongkort ved å sende en melding til Strindheim Toppfotball på Facebook.

Vi sees – Sivert Falle Risan

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *