Etter en kort sommerferie har gutta nå lagt en god uke med trening bak seg og ser frem til spill om poeng igjen. Vi har tatt en prat med midtbanespiller Oskar Andreassen om hvordan han vurderer status pr i dag, hvordan hans første halve sesong i klubben har vært og hva han tenker om den høstsesongen vi nå hiver oss ut i.

– Da er vi i gang igjen etter en kort sommerferie. Hvordan har det sett ut på trening den siste uka?
Først og fremst er det deilig å være i gang igjen. Oppstart føles som første skoledag, og gutta har vært heltent. Treningene den siste uka har vært hard, og vi har fått kjørt oss godt. Uken inn mot kampen på lørdag baseres på fokus inn mot Verdal, og hvordan vi skal prestere best mulig der. Det har vært god tenning og noen deilige økter mandag og tirsdag mens torsdag og fredag vil bli roligere.

– Du har nå spilt en halv sesong i Strindheim. Har du funnet deg god tilrette og trives i klubben?
Strindheim passer meg som hånd i hanske. Jeg har muligheten til å utvikle meg, og gjengen er upåklagelig. Jeg går hver dag og gleder meg til trening og har funnet meg godt tilrette. Samtidig handler det om å bli bedre, og det ønsker vi som spillergruppe å vise i høst.


Oskar Andreassen i aksjon mot Nybergsund.

– Spill om poeng igjen til helga når vi setter oss på bussen til Verdal. Hva tenker du om det som møter oss der?
Verdal møter oss på motsatt banehalvdel i helga. Et lag som de fleste vet ligger nederst på tabellen, uten at det skal endre vår inngang på kampen. Presterer vi en normalprestasjon tar vi med oss tre pinner hjem til Trondheim. Verdal er et fysisk lag og ønsker et kampbilde i tråd med dette. For alt vi vet kan de ha forsterket seg i sommer, så alt under 100% er ikke godt nok. Det blir uansett et helvete å møte oss denne høsten og vi skal gjøre det vi kan for å starte med et brak.

– Generelt for den høstsesongen vi nå tar fatt på, hvilke forventninger har du til den?
Høstsesongen som nå er rett rundt hjørnet har jeg store forventninger til. Før sesongen satt det litt løst hvilken ellever som skulle starte, i motsetning til nå når alt er mere satt og vi kjenner våre posisjoner bedre. Alle har tro på tre poeng i hver kamp vi spiller, og for å kunne ha tro på dette handler det om å opprettholde nivået på trening uke ut og uke inn. Det er opp til hver enkelt av oss som spiller i tillegg til støtteapparatet. Nå har vi også fått inn et par spillere i sommer som har vist seg å være positivt for oss. Heia Strindheim!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *