(Foto: fv Vetle Wenaas, Simen Moksnes, Sivert Risan og Mantas Pertuska)

 

Vi har nå spilt to kamper av høstsesongen, hjemme mot Orkla 2 og borte mot Støren. Resultatet av disse to spilte kampene er 6 poeng.

Hjemme mot Orkla så endte det med 5-2 seier. Her var det Sondre Kviteng x 2, August Rist, Andreas Krokbø samt Ferdinand Takyi som sørget for våre mål. I denne kampen var noen gamle og nye spillere, Stian Torgersen, Ferdinand Takyi, Robin Hjelseth, Martin G Risan og Mantas Petruska, som hadde på seg Strindheimdrakta i kamp.

 

Borte mot Støren var en kamp der topp møtte bunn. Kampbildet skulle ikke tilsi at det var en slik kamp. Støren var til tider på høyde med Strindheim og hadde sine sjanser for å ta poeng. På banen kommer også to nye debutanter som er førsteårs juniorer, Simen Moksnes og Vetle Wenaas. Sistnevnte scorer også i sin debutkamp på seniornivå.

(bilder fra kampen er tilgjengelige på Strindheim TFs facebook side)

Laget:

Robin Hjelseth

Rikard Melhus – Stian Torgersen – Markus Johnsen – Sivert Risan

Mikkel Nergård – Andreas Krokbø – August Rist

Sondre Kviteng – Ferdinand Takyi – Mantas Petruska

 

Bytter:

August Rist ut og Erland Meldal inn

Mikkel Nergård ut og Vetle Wenaas inn

Ferdinand Takyi ut og Martin Engvik inn

Stian Torgersen ut og Simen Moksnes inn

 

Gule kort:

55’ Mantas Petruska

57’ Ferdinand Takyi

 

Mål:

2’ 1 – 0 Sivert Risan

65’ 2 – 0 Vetle Wenaas

78’ 3 – 0 Mantas Petruska

 

Om kampen:

Vi har noen spillere ute med sykdom og skade som gjorde at vi måtte gjøre noen forandringer i vår forsvarsrekke. Her måtte Stian Torgersen ned som midtstopper og gjøre jobben sammen med Markus. Vi hadde virkelig behov for «fighter» egenskapene og hans oppforende spillestil i denne kampen.

Vi fikk en meget bra start på kampen da vi etter to minutter gikk opp i ledelsen. Vi får et frispark som August slår inn i feltet og der er Sivert fremme med panna og headet ballen bak Størens keeper. I starten av kampen har vi mye ball og evner å hindre at Støren kommer på alt for mange besøk mot vårt mål. Vi var gode i denne delen av kampen til å forflytte ballen hurtig i bakre ledd samt at vår midtbane var spillbare.

Vi noen sjanser med Ferdinand og Mantas uten at dette gir noen uttelling. I kampens 29 minutt får vi annullert en scoring av Ferdninad som vurderes som angrep mot keeper. Ca fem minutter etterpå er det Mantas med godt forarbeid som gjør at ballen finner Krokbø, hans avslutning blir stoppet av et Størenfot som hindrer økt ledelse.

Vi går og venter på at vi skal få et mål til, men det vil seg ikke helt. Dette skyldes en meget oppforende og «kontant» forsvarsspill fra Størens gutter. Deres største sjanse kommer fem minutter før pause, her viser vår keeper Robin klasse og hindrer scoring for hjemmelaget.

I andre omgang er det et meget tent hjemmelag som entrer banen. Frem til vår andre scoring så er de fullt på høyde og kommer til en rekke sjanser som enten blir hindret av godt forsvarsspill og keeperarbeid. Grunnet til dette er at vi ikke et tøffe nok i duellspillet og presise nok i våre oppspill.

I det 64’ får vi vår første store sjanse i andre omgang da Størens keeper gjør en meget god redning av en heading fra Ferdinand. Temperaturen på banen stiger også ettersom Støren jakter på utligning, Dette fører til noe fløytebruk fra dommeren ved en rekke anledninger. Ikke alle avgjørelser faller i god jord hos hjemmelaget, noe som til slutt medfører at Størens trener må ta sin frakk og forlate benken.

Rundt ca 70 minutter føler vi at vi har gjenvunnet kontroll, vi gjør noen bytter, Martin, Vetle og Erland, som bidrar til at vi får friske krefter på banen.

78’ minutt går vi opp i ledelsen etter at en tøff junior, Vetle Wenaas, evner å stå opp og utfordre Størens forsvar. Han skyter i mål via stolpen fra 20 meter, en ball som er utagbar for hjemmelagets keeper. Dette vitner om en ung spiller med selvtillit som gjør dette i sin debutkamp.

Etter dette tar vi mer eller mindre over kampen. Neste mål er det Manstas som får æren av å sette ballen i mål. En pasning bak forsvarsfireren til Støren løpes opp av Engvik som kommer alene med en utrusende keeper, uselvisk triller han ball til en bedre plassert Mantas som har bare å sette ballen i mål. Spørs om Mantas spanderer en cola på Engvik for denne gesten!

Førsteårs junior Simen Moksnes får ca fem minutter på banen og får vist seg frem som erstatter for Stian Torgersen.

Ikke den beste dagen på jobben, en god «fight» fra Støren, men poeng er poeng. Neste helg er det Tydal borte.

Kommentarer er stengt.