Det er med stor glede vi kan informere om at en av våre egne har tatt steget opp i A-stallen for 2017-sesongen. Daniel Singstad har vært i Strindheim siden han var 11 år gammel, og må kunne kalles en Strindheimgutt. Daniel har gått gradene i klubben, og tiltross for noen skader de siste par årene så har han kjempet seg til en plass i årets A-stall. I løpet av årene på aldersbestemt nivå i klubben har han vært med å vinne blant annet Skandia-cup, i tillegg til å bli kretsmester i 2008. Vi har tatt en liten prat med Daniel, og her kan du lese hva han tenker om å være en del av A-laget og årets sesong.

– Til de som ikke kjenner så godt til deg. Kan du fortelle litt om deg selv og hva du driver med utenom fotballen?

Utenom all treningen studerer jeg markedsføring på BI 2.året og jobber litt på deltid. Ved siden av alt dette bruker jeg tiden med kjæresten og kompisene mine, samt noe tid på treningsstudioet.

– Du har vært i Strindheim siden du var 11 år, og må regnes som en Strindheimgutt. Hvordan føles det å være en del av årets A-stall?

Å være en del av A-stallen har vært et mål for meg i flere sesonger nå og føles spesielt godt etter å ha vært skadet i hele fjorsesongen. Det betyr spesielt mye å spille for barndomsklubben, og jeg er stolt av å ha steget gradene i klubben.

– Hvilke personlige ambisjoner har du for 2017-sesongen, og hva mener du er et realistisk resultatmål for laget denne sesongen?

Mine personlige ambisjoner er å spille så mye som mulig og bidra til at laget realiserer våre ambisjoner denne sesongen, forhåpentligvis ved å bidra med mål og assist. Realistisk mål for oss denne sesongen er absolutt å være med i toppen hele veien og kjempe om opprykk til 2.divisjon igjen.

Vi gratulerer Daniel med en plass i A-stallen og ønsker masse lykke til med sesongen!

Kommentarer er stengt.