Hva som ble sagt i pausen i Steinkjers og Strindheims garderober vites ikke, men effekten var størst for de blåkledde! Var publikum på RUTA Arena avmålt etter første omgang, så fikk de se et sprudlende hjemmelag som gjorde Steinkjer til statister i andre omgang. Hele seks mål skulle vi sette i nota før dommeren blåste av kampen.

Først vil vi rette en stor takk til alle som møtte opp på kampen og støttet laget. Vi håper at denne kampen gav mersmak!

Laget:

Edvard Sjøli; Sindre Greiff, Andreas Østeraas, Noah Knoff, Ask Angellsen; Jørgen Havig, Patrick Strand, Fredrik Lund; Adrian Tørstad, Eirik Selnes, Vetle Wenaas

Scoringer:

13′ 0 – 1 Granit Buzuku (straffe)

50′ 1 – 1 Patrick Strand

52′ 2 – 1 Fredrik Lund

55′ 3 – 1 Sindre Greiff

63′ 4 – 1 Noah Knoff

79′ 5 – 1 Noah Knoff

85′ 6 – 1 Nikolai Skaue

 

Bytter Strindheim:

61′ Patrick Strand ut og August Rist inn

75′ Adrian Tørstad ut og Nikolai Skaue inn

84′ Vetle Wenaas ut og Robin Skrogstad inn

 

Advarsler Strindheim:

27′ Patrick Strand

36′ Fredrik Lund

 

Om kampen:

Første hjemmekamp denne sesongen, sol og masse folk på RUTA Arena, alt lå til rette for en gnistrende kamp. Som nevnt i ingressen måtte vi vente til andre omgang på gnistrende spill fra Strindheim. I første omgang så hadde vi det meste av banespillet men evnet ikke å omsette dette til scoringer eller større sjanser. Vi stanget på siste 1/3 av banen og var for lite kreative der.

Både Wenaas og Lund med hvert sitt skuddforsøk før det første kvartet hadde gått, men det var Steinkjer som skulle få gleden av å først bli notert i dommerens målkort. Etter 15 minutter blir det blåst straffe da dommeren mener at en Steinkjerspiller blir revet ned innenfor 16 meteren. Det så mer ut som to spillere hadde kroppskontakt uten at det var noe ulovlig som skjedde, men der satte dommeren lista. Mål blir det.

Vi har som nevnt mye av banespillet og kommer til noen sjanser som ikke gir resultat. Steinkjer har også sjanser med et stangskudd samt et skudd som mesterlig blir reddet av keeper Sjøli.

Så blåses det for pause. Noe måtte ha skjedd i pausen, i alle fall med Strindheimgutta! Nå skulle de mange fremmøtte få oppleve en overkjøring som det er lenge siden har blitt fremvist på RUTA Arena. Ikke bare overkjøring, men også en rekke nydelige scoringer.

Patrick Strand åpner “ballet” med å score etter 51 minutter med et langskudd fra 25 minutter. Sjelden har vi opplevd denne type kraft i beina på Pat…….. Neste scoring kommer som et resultat av at Vetle kommer i kroppskontakt med en Steinkjerforsvarer, og med lista lagt fra første omgang blir det dømt straffe nå også. Fredrik Lund er sikker i denne situasjonen og setter 2-1. Litt spesielt er det at straffetakeren løper inn i målet og henter ballen, dette vitner om at spillerne ville ha mere!

Fire minutter etterpå er det Sindre som har hentet inspirasjon fra Pat og scorer fra ca 25 meter til stor jubel fra de mange fremmøtte. Neste scoring kommer etter 66 minutter da Noah Knoff vil utfordre både Pat og Sindre med scoring fra distanse. Fra 30 meter klinker Noah til, og på nytt må Steinkjers keeper hente ballen ut av nettet. Det står nå 4-1.

Nå er det bare et lag på banen. Steinkjer evner ikke annet enn å forsvare seg i et forsøk på å demme “bølgene” av angrep som kommer fra Strindheim.

Noah øker vår ledelse med å sette sitt andre for dagen. Mot slutten så scorer også Nikolai Skaue med mage/ brystet etter at Fredrik skyter en pasning inn fra kortlinja inn i boksen.

Vel, alt i alt en meget fin Strindheimdag. Dette var en fin karamell å suge på. Nå står Bodø og Junkeren for tur førstkommende helg.

#HeiaStrindheim

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *