Forrige kamp mot Meldal endte uavgjort, det var et resultat som vi ikke var fornøyd med. Etter 90 minutter med fotball på RUTA Arena sto det 7-0. Meldal fikk en grusom leksjon i angrepsfotball fra våre gutter, sjelden har Medieavdelingens utsendte sett et motstanderlag som ikke kom en eneste målssjanse.

Laget:

Robin Hjelseth

Henning Larsen – Markus Nesje – Rikard Melhus – Sivert Risan

August Rist – Andreas Krokbø – Mikkel Nergård

Sondre Kviteng – Martin Engvik – Martin Risan

 

Bytter:

73′ Erland Meldal, Emil Haugen, Marius Rosvold, Erlend Flaten, Mantas Petruska, Ferdinand Takyi

Mål:

12′ 1-0 Andreas Krokbø

21′ 2-0 Martin Engvik (straffe)

36′  3-0 Martin Engvik

42′ 4-0 Martin Risan

56′ 5-0 August Rist

72′ 6-0 Andreas Krokbø

78′ 7-0 Martin Risan

 

Om kampen:

Dette var en kamp som vi dominerte helt fra start av frem til dommeren blåste stans etter 90 minutter. Et angrepsvillig lag i blått rundspilte til tider laget fra Orkdalsføre. Før vi klarte å score vårt første mål hadde vi hatt to skudd i stanga og skudd like til side for mål, etter dette tikket målene på rad og rekke inn.

Det er ikke rettferdig å kommentere denne kampen mål for mål. Ikke bare scoret vi mange mål, men vi sto høyt på midtbanen og nektet Meldal å komme til muligheter som kunne true en arbeidsledig keeper. Forsvaret var meget solid, anført av en meget trygg Markus Nesje kan vi ikke minnes at gjestene kom til en eneste sjanse. De potensielle sjansene Meldal kunne komme til var på et par cornere.

Samtidig så skal det nevnes at Meldal fikk utvist en spiller etter ca 30 minutter, noe som at deres arbeidsbetingelser ble noe mer anstrengt.

I sum var dette en kamp der vi fikk fremvist hvilke kvaliteter som våre spillere innehar. Nå er det en kamp igjen hjemme mot KIL/Hemne neste søndag.

Det er kun et teoretisk sjanse at vi ikke har sikret opprykket til spill i 3. divisjon neste når.

PS. de største gledelsesscene utspant seg i Strindheims garderobe da vår trofaste støttespiller Svein Kåre “kokken” poppet champagnen og lot spillerne bli dusjet av de eldle dråpene.

Kommentarer er stengt.