Torsdag 23.mars viser kalenderen, og det var datoen for første ” tellende ” kamp for vårt andrelag. Motstander var Trygg/Lade, et lag som vi antar har klare ambisjoner om å kjempe helt i toppen av årets 4.divisjon, og et lag som senest for et par uker siden slo vårt A-lag i treningskamp. Med det tatt i betraktning så var vi forberedt på at det kom til å bli en knalltøff kamp, og kanskje en av de aller tøffeste bortekampene denne sesongen. Men vi hadde en klar kamp-plan, og var mer enn forberedt på hva som møtte oss. Som nevnt i tidligere saker så er det mange kjente fjes på dagens Trygg/Lade lag, og også i dag spilte de tidligere Strindheim-spillerne Stian Torgersen, Anders Malmo, Nicklas Midtsand og Bjørn Erik Løkås fra start for laget fra Lade.

Strindheim XI:

Johan Ansnes, Petter Persson, Erlend Flaten, Thomas Holmestad, Jonas Kjær, August Rist, Mats Henriksen, Andreas Økland, Daniel Singstad, Erland Meldal, Even Kvalvær.

PS: Mats Henriksen, August Rist og Erland Meldal startet på benken og ble byttet inn etter bare 30 sekunder, da reglene sier at dersom man starter en kamp i 4.divisjon så kan du ikke starte neste kamp i 3.divisjon. Og ettersom det nå er mulig å gjøre 7 bytter i 4.divisjon og du kan bytte ut og inn igjen så valgte vi å bruke 3 bytter rett etter avspark for å gjøre disse gutta tilgjengelig for A-laget i seriepremieren mot Molde 2.

Benyttede innbyttere:

Martin Engvik, Johannes Tysnes

Kort om kampen:

Kampen ble innledet med mye dueller og veldig lite målsjanser. Vi måtte helt til det 22′ spilleminuttet før vi kunne notere kampens første ordentlige avslutning på mål, og den var det hjemmelaget som sto for. Skuddet har bra retning, men Johan Ansnes i Strindheim-buret har bra kontroll. Bare noen få minutter senere kommer hjemmelaget til nok en bra mulighet etter godt forarbeid av Nicklas Midtsand som legger tilrette for en annen T/L-spiller som sender i vei et skudd som stryker stolpen til Johan Ansnes. I denne perioden begynner hjemmelaget å feste et lite grep om kampen, og mye skjer på vår halvdel. Vi rir av den lille stormen som kom, og går til pause med stillingen 0-0 etter en relativt bra 1.omgang for vår del, selv om vi kanskje ikke skaper allverden offensivt.

Etter et langt kvarters pause pga brøyting av banen ble 2.omgang sparket i gang, og ca 10 minutter ut i andre omgang skulle kampens første mål komme. Trygg/Lade tar ledelsen 1-0, og målscorer var Nicklas Midtsand. Etter hjemmelagets ledermål skulle de oppmøtte bli vitne til en meget bra Strindheim-periode. Vi får etablert litt mere spill høyt opp på T/L’s banehalvdel, og vi kommer etterhvert til et par brukbare muligheter. Etter 61 minutter kommer vi til en brukbar avslutning fra 16 meter som sniker seg en liten halvmeter utenfor målet til Emil Niemi i målet til hjemmelaget. Bare et par minutter senere noterer vi nok en brukbar mulighet når Daniel Singstad drar seg inn fra sin venstre kant og skyter via en motspiller og like utenfor. Vi er inne i en bra periode nå, og viser at vi ikke har tenkt å gi noe gratis her. Etter 80 minutter skulle utlikningen komme, og hvilken måte å gjøre det på!! Etter et innlegg fra venstre kliner Even Kvalvær ballen kontant i mål på fantastisk vis, og lagene er like langt. En utlikning hvertfall vi med Strindheimhjerte mener var fullt fortjent! Noe særlig mere er det ikke å melde om, men hjemmelaget hadde et par dødballer mot slutten av kampen uten at det resulterte i noe spesielt.

Med det ender kampen 1-1 på Ørn Arena, og vi noterer oss for Strindheim TF’s første poeng for sesongen 2017. Det må vi si oss fornøyd med mot en motstander som antas å etablere seg høyt oppe i det øvre sjiktet av tabellen denne sesongen.

Vi takker Trygg/Lade for kampen!

Kommentarer er stengt.