Etter seier mot NTNUI og Molde 2 var det klart for bortekamp mot Kolstad. Å komme til idrettsparken på Kolstad er aldri enkelt, og vi var forberedt på en tøff batalje mot et fysisk robust Kolstadlag. Og en tøff batalje viste det seg tidlig at det skulle bli. Etter en førsteomgang preget av høy intensitet, mye dueller og en haug med frispark gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Etter hvilen føler vi at vi har bra kontroll på det som foregår, og skaper 4-5 meget store målsjanser ila omgangen. Både Robin Skrogstad og Nikolai Skaue treffer treverket, men etter 76 minutter kommer scoringen. Innbytter Ola Brustad forsøker et skudd, men skuddet blokkeres og ender opp i beina på målgeita Nikolai Skaue som får en forholdsvis enkel jobb med å sette ballen i mål til 0-1. En deilig og fortjent scoring etter en bra Strindheimperiode med flere store målsjanser.

Flere scoringer blir det ikke, og det hele ender med en sterk seier på en tøff bortebane. I en så spesiell sesong som denne blir hver eneste kamp som en cupfinale å regne, og vi har nå vunnet de 3 første finalene. Nå skal vi nyte denne seieren gjennom helga, så rettes alt fokus mot en ny god treningsuke og på å ta 3 poeng når Aalesund2 kommer på besøk neste søndag.

Vi takker Kolstad for kampen og ønsker lykke til videre utover høsten.

Kolstad-Strindheim TF 0-1 ( 0-0 )

Strindheim stilte med følgende lag:

Robin Hjelseth

Steffen Andersen – Simen Hoel – Noah Knoff – Sindre Greiff

Fredrik Lund – Joachim Solem – Jørgen Havig

Vetle Wenaas ( Maridi 90′ ) – Patrick Strand ( Skaue 40′ ) – Robin Skrogstad ( Brustad 68′ )

Ekstra gledelig er det at Mohamed Maridi ( født 2004 ) fikk sin debut for A-laget til Strindheim i denne kampen. Mohamed er en veldig spennende spiller som har trent med A-laget en periode nå og som vi har veldig stor tro på. Gratulerer med debuten, Mohamed!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *